Výtlky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený

poprosil by som mesto aby opravilo výtlky na ulici Nováckeho pri cintoríne alebo aby ich označilo dopravnou značkou ako sa patrí lebo hrozì poškodenie majetku občanov dakujem

02. november 2015

...

Cesta popri cintoríne je v katastrofálnom stave, výtlky a rozpadávajúca sa vozovka sú polátané betónom, ktorý sa znova rozpadáva. Nedávno sa na ceste spravili 2 fajnové hlboké výtlky, ktoré sa určite znova zalátajú betónom a kolotoč môže pokračovať.

Bude sa súvisle opravovať tento úsek cesty, ktorý je vzhľadom na frekvenciu premávky asi v najhoršom stave v celom meste ?
03. november 2015

vigoo vigoo

...niektoré z výtlkov už nie sú výtlkmi, ale jamami s hĺbkou asi 5 cm a ostrou hranou, hlavne na strane vozovky smer Kopanice/centrum. Bolo by rozhodne fajn, keby k náprave došlo ešte pred tým, ako padne prvý sneh, prípadne zaprší, nakoľko potom sa stanú "neviditeľnými", zaplaví ich voda a zničené nové zimné pneu, prípadne iné škody si za klobúk nedáme.
06. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko ako aj prípadné riešenie podnetu zabezpečí mestská spol TSMPD, ktorá je správcom mestských komunikácií.


Michal Ďureje
hovorca mesta
09. november 2015

Anonymný užívateľ

Ako obyčajne sa kompetentí rozhýbali až po upozornení od občanov a v piatok sa začalo s opravou megavýtlkov. Na mestskom úrade do minulého týždňa o katastrofálnom stave vozovky určite ani netušili. Medzičasom boli opravené výtlky napríklad na Veľkonecpalskej ceste, ktoré sa s tými na Nováckej ceste nedajú ani porovnať. Priority pri opravách výtlkov si v TSMPD určujú zrejme podľa kávového úsadu alebo si ich dávajú vyveštiť kvalifikovanej osobe.
09. november 2015

vigoo vigoo

...zatiaľ je tam teda osadená len tá značka...najviac poškodený úsek je v celkovej dĺžke á 100-150 m...tým , že osadili značku pozor nerovnosti na ceste si len chránia zadok a kasu...takto je veškerá zodpovednosť na vodičoch, ktorí musia prispôsobiť rýchlosť a štýl jazdy povrchu a stavu vozovky...veru, tá kávová usadlina im dobre vyveštila...
09. november 2015

...

Práveže v piatok už orezali časť výtlkov za značkou. Po daždi to nie je takmer vôbec vidieť. Snáď dajú cestu do poriadku skôr ako im orezané výtlky zasype sneh.
12. november 2015

vigoo vigoo

nedeje sa vôbec nič...došiel cement
18. november 2015

vigoo vigoo

..akože najväčšie diery zmizli, na ako dlho...mesiac, dva...viac nie...ale je to "opravené" otrasne.
28. marec 2016

Miroslav

Vytlk

dlhodobo neopravovana cesta kolomana novackeho az po ulicu marianska
29. júl 2018

Michal Dobiaš

Dobrý deň.

Požiadavka bola zrealizovaná. Mesto Prievidza v tomto roku zabezpečilo celoplošnú opravu cesty na Ulici Novackého a Mariánska v Prievidzi.

Ďakujeme za podnet.

Michal Dobiaš
poslanec MsZ Prievidza

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania