Nočný pokoj, neporiadok

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Elena Cangárová 30. novembra 2015

Chcela by som v mene občanov paneláka na Palárika vchod č 11. - 21 požiadať mesto o pomoc pri riešení nočného pokoja za týmto domom na Zapotôčkoch. Schádzajú sa tu každý večer feťáci, drogisti, alkoholici a inak závislí mladí ľudia. Keďže je to posledný panelák, za ktorým majú pokoj od okoloidúcich ľudí, schádzajú sa tu, robia hluk a neporiadok.Teraz, v období predaja zábavnej pyrotechniky ju tu používajú až do neskorých popolnočných hodín, nevadí im ani zima, ktorá práve začala. Fotografie, ktoré som práve pripojila sú v relatívnom poriadku, keď niektorí susedia odpracú bordel, aby to nemali priamo pod oknami. Bolo by potrebné zahrnúť pravidelnú obhliadku Mestskou políciou na tento terén a zabezpečiť tak pokoj pre občanov, ktorí tu bývajú. Ďakujem.

02. december 2015

Elena

Dopĺňam fotografiu z 2.12.2015 - schodíky pri rieke, tesne pod oknami paneláka na Palárikovej ulici. "Zašité" okolie je živná pôda na nerušené schôdzky hlučných mladých ľudí. Bolo by veľmi vhodné odstrániť jedinú poslednú lavičku, z pôvodných šiestich, pod oknami zadných vchodov. Dávno neslúži na oddych slušných okoloidúcich ľudí, teda na účel, na ktorý bola pôvodne osadená.
03. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pani Cangárová.
Riešením týchto podnetov je len privolanie mestskej polície. Iný spôsob riešenia problému nemáme. Viete, môžme na miesto poslať hliadky a môžme zintenzívniť činnosť policajtov na tomto mieste, ale je to len slabá náplasť riešenia problému. Musíte privolať políciu práve vtedy, keď dochádza k rušeniu nočného pokoja. Vtedy dokážeme zasiahnuť rýchlo a efektívne.
MsP môžete privolať bezplatne na tel. čísle 159.

Michal Ďureje
hovorca mesta
03. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dnes, t. j. 3.12.2015, aktivační pracovníci vyčistili priestor od odpadkov. Dvere boli uložené na najbližšie stanovište kontajnerov.

Martina Gombarčíková
Hlavný koordinátor aktivačnej činnosti
Mestský úrad
04. december 2015

Odpoveď samosprávy

Hliadky mestskej polície budú vykonávať kontroly podľa požiadavky autora príspevku.

Milan Gatial
zástupca náčelníka mestskej polície pre hliadkovú činnosť a priestupkový referát
07. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dnes, t. j. 07.12.2015, aktivační pracovníci vyzbierali odpadky v okolí schodov

Martina Gombarčíková
Hlavný koordinátor aktivačnej činnosti
Mestský úrad

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania