Vjazd na Námestie slobody

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Peter 03. februára 2016

Dobrý deň prajem. Chcel by som sa v mene všetkých prepravných služieb spýtať, prečo bol zrušený vjazd na námestie slobody.
Zaujímalo by to určite aj ostatných. Prečo to mesto zrušilo ???
Veď aj za to sa muselo ročne platiť čo bol ďalší príjem pre mesto.
Prečo ste to nenechali ako to bolo aspoň na tú hodinu ???
Viete si predstaviť aké ťažké sú niektoré balíky čo si firmy objednávajú ? Ako sa musí človek narobiť kým to tam prinesie ? Prečo sa snažíte človeka zodrať ??? stačí že to robí štát.
Samozrejme kto si to nevyskúša tak nevie čo je to za robotu.
Prosím Vás skúste to vrátiť aspoň na tú hodinu aby sa tam dalo isť buďte troška ľudský.Nesťažujte nám prosím ešte viacej prácu ako ju máme. Ďakujeme Vám za pochopenie.

04. február 2016

Johnny Smith

to je strašné, toľko otáznikov,
04. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Dôvodom zmeny organizácie dopravy v centre mesta od 1. januára 2016 je rozvoj udržateľnej mestskej mobility v podobe integrácie nemotorovej dopravy (cyklistickej a pešej) v centrálnej mestskej oblasti. Sprístupnenie centra cyklistom umožnili na Slovensku už viaceré mestá.
Žiaľ, dôvodom obmedzenia vjazdu motorových vozidiel do pešej zóny je neustále porušovanie obmedzení dopravy. Zvýšený prejazd vozidiel ohrozoval chodcov a taktiež spôsoboval nadmerné poškodzovanie dlažobných prvkov námestia.
Rozhodnutie vychádzalo zo skutočnosti, že prevádzky okolo námestia majú svoje dvory, t.j. zadné prístupy a teda majú možnosť zásobovania z dvorov. Taktiež sa okolo námestia nachádzajú parkoviská umožňujúce odstavenie vozidla a následne doručenie tovaru do prevádzky.
Viac informácií ponúka článok na: http://www.prievidza.sk/spravodajstvo/dopravne-zmeny-na-namesti-slobody/
Ďakujeme za pochopenie.

Michal Ďureje
hovorca mesta
08. február 2016

Peter

To je riešenie ??? a ešte by som citoval toto :
" Zvýšený prejazd vozidiel ohrozoval chodcov a taktiež spôsoboval nadmerné poškodzovanie dlažobných prvkov námestia".- TYCH CO OHROZOVALI CHODCOV STE MALI POKUTOVAT JEDNA VEC A DRUHA VEC ZA TIE PENIAZE CO STE DOSTAVALI ZA SPOPLATNENY VJAZD NA NAMESTIE STE MOHLI MAT VYDLAZDENU AJ POLOVICU PRIEVIDZE-ROKY SA TO PLATILO A NIE MALO.
"Rozhodnutie vychádzalo zo skutočnosti, že prevádzky okolo námestia majú svoje dvory, t.j. zadné prístupy a teda majú možnosť zásobovania z dvorov.- K TOMUTO LEN TOLKO MALI BY STE SI VSETKY TIE DVORY PREJST NA DODAVKE A VYSKUSAT SI AKO SA TAM SUPER DA DOSTAT KED VSADE STOJI KOPEC AUT,SAMOZREJME ZASA O TOM ROZHODOL NIEKTO KTO TIE DVORY ANI NEVYDEL. " Taktiež sa okolo námestia nachádzajú parkoviská umožňujúce odstavenie vozidla a následne doručenie tovaru do prevádzky- A K TOMUTO NEVIEM CO NAPISAT , LEBO KED NESIEM 30KG BALIK ALEBO 5-10 BALIKOV MAM PRINIEST TAK TO JE UPLNE NAJLEPSIE NIEST ESTE O 200-500METROV DALEJ AKO PREDTYM - TUTO LOGIKU ZASA POUZIL LEN TEN KTO V ZIVOTE NEPRACOVAL MANUALNE KLUDNE BY SOM MU DAL 30KG BALIK NA PRSIA A POSLAL HO 500 METROV NECH HO PRENESIE A ASPON 5X - TOTO NIEJE RIESENIE : HANBA CELEMU PRIEVIDZSKEMU VEDENIU A VSETKYM KOMPETENTNYM OSOBAM PRAJEM LEN TO ABY TIEZ RAZ MUSELI TAK TAZKO PRACOVAT ASPON BY SI TO UZILI .

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania