Bojnická cesta bez kanálov

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
František Šiller 20. februára 2016

Na Bojnickej ceste na úseku od železničného priecestia (smerom do Bojníc) po križovatku ulice Andreja Sládkoviča a ulice Za depom, nie je ani jeden kanál na odtok vody z komunikácie. Autá jazdiace po ceste v daždi špliechajú vodu na celý chodník a je na dennom poriadku, že tu niekoho zašpinia a ošpliechajú!
Kedy bude cesta doplnená o kanál?

25. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Bojnická cesta je zároveň cestou III/1774 v správe a majetku Správy ciest Trenčianskeho samosprávneho kraja. V prípade podnetov týkajúcich sa kvality uvedenej komunikácie poprosíme o oslovenie príslušnej organizácie, mesto Prievidza nemôže vykonávať zásahy do cudzieho majetku.
Ďakujeme za pochopenie.


Dušan Kohút
referent výstavby
25. február 2016

František Šiller

Super odpoveď, no za odpoveď pre občana by som považoval ešte doplnenie v znení: "Nakoľko nás ale problémy občanov mesta Prievidza skutočne zaujímajú, tento podnet z pozície mesta posunieme kompetentným na TSK."
No ale to by sme chceli asi veľa...nevadí...
06. október 2016

frantisek

nedockame sa dalsieho postupu? oslovit Správu ciest Trenčianskeho samosprávneho kraja? alebo to maju robit bezni obcania? kanal by sa zisiel, zvlast v tomto dazdivom obdobi..
07. október 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet som preposlal Správe ciest TSK s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
07. október 2016

frantisek

vyborne, dakujeme!
09. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

realizácia od kanalizovania Bojnickej cesty v meste Prievidza bude naplánovaná v závislosti od finančných prostriedkov vyčlenených na údržbu komunikácii v rozpočte TSK na roky 2017/2018.
01. december 2016

frantisek

17/18? dakujem pekne, dovtedy mame okolo kaluze lietat aby nas auto neospliechalo?
06. január 2019

František Šiller

Kam sme pokročili? Dňa 19.februára 2019 to už budú 3 - slovom tri roky !!!, čo som nahlásil podnet s chýbajúcou kanalizáciou na Bojnickej ceste v smere od železničného priecestia smerom na Bojnice.
Jedna z odpovedí bola, že sa realizácia bude konať v období 2017/2018 podľa rozpočtu TSK. Predpokladám, že na tento problém sa zabudlo, lebo je zasypaný inými, a nie je toho človeka, ktorý by ho neustále posúval na vrch tej kopy.
Je skvelé, že máme pani primátorku, ktorá je poslankyňa TSK od roku 2009, je skvelé, že máme poslanca mestského zastupiteľstva v Prievidzi - pána Richarda Takáča, ktorý je súčasne od roku 2013 aj poslancom TSK a od roku 2014 aj podpredsedom TSK. Ale čo z toho, keď nikto z nich takúto banalitu - ako je dobudovanie kanalizácie v krátkom úseku cesty, nevie potlačiť - pretlačiť? A kto na to dopláca? Stále iba my - občania, ktorí denne používame tento úsek a v nepriaznivom počasí sa uspokojujeme s tým, že nás žiadne vozidlo neošpliechalo. Odporúčam obom poslancom TSK, aby vysadli z áut a šli sa v nepriaznivom počasí poprechádzať na tento úsek.
08. január 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet bol opätovne preposlaný na TSK.

S pozdravom admin OPS
30. december 2019

František Šiller

HANBA! Už to budú 4 roky! HANBA! Máme mestských poslancov aj v TSK. Máme primátorku v NRSR! A stále nič. Nikam sme sa neposunuli!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania