Zdevastovana cesta s hlbokymi vytlkmi

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Ivan 24. februára 2016

Dobry den, uz je to vyse pol roka, co tu bol pridany tento podnet a doteraz nebola realizovana ziadna naprava. Ma byt cesta este v dezolatnejsom stave aby s tym zacalo mesto nieco robit??? Na ceste su hlboke jamy, diery. Cim dalej, tym viac.. Parkujem tam pravidelne pri navsteve pekarne a tato cast vozovky da zabrat nielen len chodcom ale aj autam.. Po dazdi ani nieje mozne vystupit z auta, nakolko hlbka dier je niekde aj 10cm.. Prosim vas o info, kedy sa bude dane miesto opravovat. Dakujem

25. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí spoločnosť TSMPD, ktorá zabezpečuje správu a údržbu mestských komunikácií. O ďalšom postupe Vás budeme informovať.

Michal Ďureje
hovorca mesta
29. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v meste sa nachádza niekoľko podobných plošných porúch menšieho rozsahu. Z uvedeného dôvodu sme požiadali o pridelenie finančných zdrojov z rozpočtu mesta Prievidza v prvej úprave. Po schválení financovania opráv by sme práce zrealizovali čo najskôr v roku 2016.
Ďakujeme za pochopenie.


Dušan Kohút
referent výstavby
06. marec 2017

Ivan

Zdravim, ubehlo uz vyse roka od podnetu a na tomto mieste su jamy a vydroleny asflat v horsom a dezolatnejom stave.. Preco sa na inych miestach podobne vytlky opravuju a tu je to stale v dezolatnom a dezolatnejsom stave??? Co treba spravit, aby to mesto dalo do poriadku pan Dureje???
16. marec 2017

Ivan

Cesta ako v Absurdistane

Takze po roku a pol, sa znova pytam kompetentnych, kedy date do poriadku chodnik a hlavne vozovku na Ulici I. Krasku. Pan Kohut napisal pred vyse rokom, ze k opravam dojde co najkor v roku 2016. Je 2017. Vy si snad robite z obcanov srandu??? Ked si chodim kupovat rozky do PPC, pri parkovani sa bojim, ze si odtrhnem napravu.. O tych kaluziach do ktorych ludia stupaju pri vystupovani z auta ani nevravim, kedze su tam jamy hlboke 10 a viac cm.
27. apríl 2017

Ivan

Ako je mozne ze ignorujte otazky a podnety?
02. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Mesto Prievidza v súčasnosti pripravuje opravu a rekonštrukciu miestnych komunikácií a chodníkov na celom území mesta s ohľadom na postupnú degradáciu povrchov zväčša z liatych asfaltov. Z uvedeného dôvodu boli vytypované najviac poškodené komunikácie a chodníky pre chodcov s rozsiahlymi poruchami do podkladových vrstiev, výškovými prepadmi po starších rozkopávkach. Na základe vykonaných plošných obhliadok boli návrhy riešenia a rozsahu konzultované s výbormi volebných obvodov. Pre sídlisko Zapotôčky – Nové mesto boli vybraté miestne komunikácie a chodníky na opravy alebo rekonštrukcie: Nábrežná ulica, Ul. J.M. Hurbana, Ul. J. Palárika, Ul. J. Francisciho, Ul. E.M. Šoltésovej, Tolstého rad, Ul. A. Mišúta a chodníky na Ul. Š. Závodníka, Ul. L.N. Jégeho, na Ul. M.R. Štefánika, vnútroblok Ul. J. Francisciho po Ul. Bednára.
Predmetný chodník na Ul. I. Krasku v súčasnosti nie je zaradený do zoznamu opráv a rekonštrukcií. Navrhovanú opravu priľahlého chodníka na Ul. I. Krasku sme preto, na základe požiadaviek výboru volebného obvodu III, zaradili do zoznamu požiadaviek na opravy miestnych komunikácií a spevnených plôch pre nasledujúce obdobie.

Martin Hammer
referent výstavby
Mestský úrad Prievidza
12. november 2018

Markus

Chodník a parkovisko boli nedávno zrekonštruované. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania