Prepadnutý chodník pri Rozvoji

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 14. apríla 2016

Po nočnej búrke sa zosunul chodník medzi Allianzom a Rozvojom. Ľudskej hlúposti odolával dlhé mesiace, spraviť nezabezpečený výkop vo svahu v takomto rozsahu môže spraviť iba stavebný analfabet. Chodník je teraz uzatvorený, pritom rozumná a bezpečná alternatíva pre tento vyťažený chodník neexistuje. Chodník je potrebné obchádzať po frekventovanom parkovisku a následne treba prekonať niekoľko nebezpečných a prepadnutých schodov.

Zabezpečí mesto, aby vlastník pozemku chodník urýchlene opravil ? V prospech mesta Prievidza je na uvedenej parcele zriadené právo prechodu po chodníku pre peších a po schodoch k parkovisku. Pomlčím o "logike" predaja uvedenej parcely,namiesto rozdelenia bol pozemok odpredaný v celosti vrátane chodníka a verejnej zelene, hoci mal zostať vo vlastníctve mesta.

22. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí referent výstavby.

Michal Ďureje
hovorca mesta
27. apríl 2016

Roman

Pripájam sa k žiadosti o PROMPTNEJŠIE riešenie tohto problému, súkromníkom spôsobeného na verejnej komunikácii, už pred 13 dňami. Našťastie sa nikomu nič nestalo, no denne tam chodím aj ja s kočíkom a "ďakujem" za možnosť obchádzať to po tých schodoch.
23. február 2017

Anonymný užívateľ

Chodník bol opravený už pred niekoľkými mesiacmi. Zarážajúci je ale prístup samosprávy, ktorá sa zahrala na mŕtveho chrobáka a vôbec sa neunúvala poskytnúť čo i len nejaké vyjadrenie. Chodci pritom niekoľko mesiacov museli chodiť po rozpadnutých schodoch a pomedzi autá na parkovisku. Avšak toto samosprávu evidentne netrápi. Podnet Vyriešený, avšak s NULOVÝM prispením samosprávy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania