Čistenie a oprava cesty

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
ICA 28. apríla 2016

Kedy bude očistená cesta -ulica Pod Poliankou v mestskej časti Malá Lehôtka? alebo sa čaká, že si to "dedinčania" pozametajú sami ako minulý rok?keď bola cesta očistená zhrnutím posypovej hmoty do stredu, alebo na kraj cesty...
V roku 2013 som upozornila na zlý stav tejto cesty ako jedinej prístupovej pre obyvateľov ulice Pod Poliankou..V odpovedi bolo uvedené (okrem toho, že 50 rokov neboli cety v prímestských častiach opravované ), že sa to plánuje v roku 2016. Tak sa znovu pýtam, či bude robená nejaká úprava - cesta sa na krajoch prepadáva, praská, tvoria sa jamy, je problém s väčším a ťažším autom pri dovoze materiálu bezpečne prejsť,. časť bola poškodená aj pri povodni!

02. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Prosíme zadávateľov podnetov, aby zadávali do jedného podnetu len jednu požiadavku. Vašu požiadavku na opravu ulice evidujeme od 5. septembra 2013 a nie je potrebná jej duplicita.
Stanovisko ako aj prípadné riešenie podnetu zabezpečí odbor výstavby.
K čisteniu komunikácie sa vyjadrí mestská spol. TSMPD. Momentálne prebieha čistenie vozoviek práve v lokalite mestských častí Hradec, Malá a Veľká Lehôtka.

Michal Ďureje
hovorca mesta
04. máj 2016

ICA

Ďakujem za "odpoveď", ale mám doplňujúcu otázku: koľko rokov neriešenia, či nečinnosti k zadanému podnetu je potrebných na to, aby bola opodstatnená "duplicita" požiadavky.?
2 a pol roka je málo?
Ešteže existuje taká presná evidencia:-)
16. máj 2016

ICA

V odpovedi z 2.mája hovorca mesta uviedol, že že "Momentálne prebieha čistenie vozoviek práve v lokalite mestských častí Hradec, Malá a Veľká Lehôtka"
Čo presne sa rozumie pod pojmom MOMENTÁLNE ? do dnešného dňa - 16.5. - je stav na ceste Pod Poliankou mestská časť Malá Lehôtka nezmenený - žiadne čistenie neprebehlo....
Vydržia zbytky posypu až do budúcej zimy?
31. máj 2016

ICA

Čistenie cesty

Keďže systém ma opätovne nechce pustiť do uloženia aktuálizácie podnetu, tak znovu podnet.:: 27.4. 2015 daný podnet na čistenie komunikície Pod Poliankou Malá Lehôtka. Dodnes stav nezmenený, napriek tvrdeniu hovorcu z 2.5.2016, že odpovie TSMPD a že momentálne prebieha čistenie komunikácii práve v častiach Malá a Veľka Lehôtka a Hradec.
Stav je presne taký ako na pôvodnej foto. Kedy bude cesta vyčistená
15. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Podnet je vyriešený. Práce realizovala mestská spol. TSMPD.

Roman Bartoš
Vedúci strediska miestných komunikácii a správy parkovísk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania