"Opravená cesta"

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 18. januára 2013

Dobrý deň.Pred tyždňom sa opravovovali tieto výtlky na ul.Ľ.Ondrejova.Nechapem ako je možné,že po týždni sú znovu?Čo je to za kvalitu?Prečo sa neopravia poriadne?Ďakujem za odpoveď.

21. január 2013

anonym

Mám dojem že 90% ciest v meste je v dezolátnom stave,a ta cesta na trenčín ........opravujú sa tak aby bolo aj o rok čo opravovať
21. január 2013

Výtlk

Ukľudníme sa pán anonym, hlboký nádych a výdych, keďže je zima tak si hádam nemyslíte, že sa opravia všetky výtlky a nebodaj sa už žiadne ďalšie neobjavia. Kritizovať za každú cenu je skutočne jednoduché...
21. január 2013

Anonymný užívateľ

Výtlk nemá pravdu a tí, čo na Zapotôčkach bývajú, vedia prečo. Opravy, ktoré sa mali podľa pôvodného harmonogramu robiť v lete, sa realizovali v novembri a to týmto systémom : Sem hoď za lopatu makadamu a ja po ňom pobúcham lopatou ! Dobre, že to starý pán McAdam nevidí, ináč by sa v hrobe obrátil !
Myslím, že mesto by malo zvážiť reklamáciu týchto prác. Jedná sa predsa o naše spoločné peniaze z daní a poplatkov ako podnikateľov, tak aj všetkých ostatných obyvateľov mesta.
21. január 2013

Výtlk

Anonym hovoril o oprave výtlkov pred týždňom a nie o nekvalitnej oprave v novembri, tak tu nemiešajme jablká s hruškami....
21. január 2013

marek

Ja som chcel len upozornit nato,že aka je kvalita opráv.Že su to vyhodené peniaze.A sú to predsa naše peniaze z našich daní.
21. január 2013

Ervín Oravec

Pánovi "Výtlkovi" odporúčam si prísť pozrieť "opravený" výtlk na komunikácii na Ul. A. Hlinku - viď prechod pre chodcov pri ostrovčekoch oproti kostolu Piaristov. Opravovali ho cca pred dvoma týždňami až som sa divil že na čo to robia, veď to nemá šancu dožiť jarné obdobie!
Nadobúdam dojem z rôznych reakcií "tiež občanov", že sa prejavujú "poverení" zástupcovia kompetentných.
21. január 2013

Výtlk

Pán Oravec je evidentne mimo obraz aj zvuk, lebo inak by nepísal takéto nezmysly. V ZIMNOM období sa opravujú výtlky IBA preto, aby si na nich vodiči do konca zimy nerozmlátili autá a súdnemu človeku je jasné, že takáto oprava je iba dočasná. Podľa pána Oravca sa teda do začiatku jari nemajú výtlky vôbec opravovať, to je vynikajúci nápad, bravóóóóó !
A musím zdôrazniť, že váš dojem aj úsudok je mylný, rozhodne nepatrím k fanúšikom vedenia mesta, avšak inteligentný človek rozlišuje medzi oprávnenou kritikou a písaním nezmyslov za každú cenu.
22. január 2013

Jaroslav

A riešenie? ...čo tak každú jamu najprv plameňom vysušiť , penetrovať tým správnym roztokom a potom hodiť lopatu asfaltového magľajzu a pobúchať ? Ešte som to takto v Prievidzi nevidel robiť - a pri tom " velení" asi ani neuvidím ...
22. január 2013

Peter

Pri oprave výtlkov studenou obaľovanou zmesou netreba jamy vysušit, ale postačuje, aby v nich nestála voda. A skúste už konečne pochopiť, že všetky takéto opravy sú iba dočasné, v zimnom období to inak nejde a je úplne zbytočné výtlky vysúšať a nebodaj ešte aj penetrovať.
22. január 2013

poz

Najlepsi sposob opravy v letnom obdoby je ten ked jamu vyfrezuju napenetruju nechaju nikolko dni odstat kym sa tam dostane dostatok prachu a kamienkov a potom sa nato hodi asfalt
23. január 2013

Odpoveď samosprávy

V tomto prípade vznikol nový výtlk a nejde o zlú opravu „starého“ pôvodného výtlku. Ihneď ako dovolí počasie, budeme rekonštruovať výtlky po cestách, V súčasnosti zabezpečujeme iba najakútnejšiu potrebu opráv, nakoľko je nevhodné počasie k realizácii prác tohto druhu.



Oddelenie výstavby
23. január 2013

poz: To by mesto nemohlo mať sekeru 13. milónov eur a splácať ročne 2. mil. eur len na úrokoch. Potom by boli cesty pozlátene.
25. január 2013

lowdriver

Ja čo som videl minulý rok ma dorazilo, na Velkonecpalskej opravovali výtlk, vysypal vrecko do výtlku a že tam aj kúsok toho vrecka nezasypali? a keď po tom pobúchali tak si všimli že im to tam ostalo, jak to z tade vytiahli tak vybrali celý ten asfalt ktorý tam nasypali, vrecko nakoniec oddelili výtlk položili naspäť a odišli ďalej, toto je čo za robotu? nebolo by rozumnejšie opravil celý úsek a poriadne ako viac krát do roka? rozum slovenského národa je neskutočné hlúpy
01. február 2013

jaroslav

lowdriver - len súhlaím. Skrátka úradníci nie sú z praxe. Sú to figúrky, ktoré netušia čo spôsobujú ...
21. február 2013

pepo

Ak ma pamäť neklame, mesto chcelo zobrať úver na opravu ciest v hodnote cca 800 000€. Môžte mi povedať koľko km ciest sa za tie peniaze môže opraviť?.
14. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Cesta bola opravená spoločnosťou SMMP. - Správa majetku mesta Prievidza

SMMP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania