Pošta 3 Prievidza

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Daniela Papfyová 21. februára 2013

Pani primátorka,
pošta 3 ostala síce zachovaná ale je k ničomu, pretože starí nevládni a postihnutí ľudia si musia chodiť pre peniaze na Poštu 4, nakoľko pošta 3 túto službu neposkytuje, takže nechápem načo tu vlastne ostala. Na nič.

21. február 2013

David

keby nebola posta 4 tak sa stazujete naco? posta 3. neostala preto aby a prerabala bytovka. aku sluzbu posta 3. neposkituje tusim su poskitnute vsetky sluzby na poste 3 ako aj na inich na slovenku.
21. február 2013

Ing.Ferčák M.

Výsledok jednej peticie a o b j a v roka ,,hovorcu" mesta PD.
,,Ako vysvetlil hovorca mesta Prievidza Michal Ďureje, na sídlisku Píly, ktoré si vlani pripomenulo 60. výročie začiatku jeho budovania, býva viac ako 14.000 Prievidžanov.
Primátorka mesta Katarína Macháčková spolu s poslancami mestského zastupiteľstva rozbiehajú aj petíciu, ktorou chcú upozorniť na záujem "...
Ponuka zvýhodneného nájomného zo strany mesta Prievidza prišla podľa hovorkyne Slovenskej pošty až 14. januára, teda päť mesiacov po konečnom rozhodnutí, pričom rokovania trvali od januára do augusta 2012. http://www.topky.sk/cl/1000075/1337390/Velkorysa-ponuka-i-peticia--V-Prievidzi-nechcu--aby-sa-posta-stahovala
22. február 2013

jozo 4

To len aby nevyzeralo, že sa na to niekto vy....
Inak je to vlastne úplne jedno
22. február 2013

Odpoveď samosprávy

Prekvapilo nás, že aj napriek zníženiu nájmu Slovenskej pošte na sumu 1 euro za rok, Slovenská pošta (ďalej len SP) zrejme obmedzuje poštové služby obyvateľom v pobočke č.3. Uskutočníme pracovné rokovanie na najvyššej úrovni medzi vedením mesta a vedením SP. O výsledku budeme informovať. Tu je potrebné si uvedomiť, že v prípade SP ide o štátnu inštitúciu voči ktorej samospráva nemá žiadne právne nástroje.

M. Ďureje
22. február 2013

Vladimir

takisto by som prosil "vybavit" "normalne" otvaracie hodiny - teda nie dochodcovske do 15tej, ale aj pre pracujucich ludi, aspon do 17tej, v stredu do 18tej. dakujeme.
22. február 2013

tvoj tieň

chceme poštu v každom dome.....do 23,00 hod. aby sme aj my ostatní čo normálne chodíme z práce do krčmy mali možnosť si vyplatiť šeky za alimenty....
22. február 2013

Stano

Vladimir a nemohol by si ostat v robote odrana do vecera kazdy den nebudes potrebovat predlzovat otvaracie hodiny oni nebudu musiet tahat navise
28. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Zástupcovia mesta rokovali s generálnym riaditeľom Slovenskej pošty Tomášom Druckerom vo veci zachovania pošty a opätovného rozšírenia poštových služieb. Pán generálny riaditeľ prisľúbil opätovné zaradenie niektorých služieb do servisu na pošte č.3.
k tejto téme odporúčame :

http://prievidza.sme.sk/c/6851551/pokial-bude-zaujem-o-postu-na-sidlisku-pily-nezrusia-ju.html

http://www.rtvprievidza.sk/home/prievidza/1125-posta-3-bude-poskytovat-svoje-sluzby-aj-nadalej

Michal Ďureje
hovorca mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania