Nebezpečné konáre

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Ľubomír Čermák 17. júla 2016

V Čiernom meste na ulici Jesenského, nebezpečne visia suché konáre, ktoré padajú na chodník, či zaparkované autá (platené parkovanie). Na obrázkoch vidieť, že sú tam konáre, ktoré padli na chodník, ich odlomená časť ostáva visieť medzi konármi a tie čo sú ešte na kmeni sú väčšie, suché a spráchnivené. Je len otázkou času, kedy sa stane nejaké nešťastie, či už ujma na zdraví, alebo majetku (auta). Táto istá situácia je aj z druhej strany bytového domu od hlavnej cesty č. 64, kde dokonca visiace konáre nad chodníkom obmedzujú prechod po chodníkoch. Neviem pochopiť, prečo sa čaká iba na podnet občana. Kde sú zodpovední a za to platení ľudia. Prosím o urýchlené odstránenie tohto problému, aby sa podnetom na jeho vyriešenie nestalo nejaké nešťastie.

19. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko ako aj prípadné riešenie podnetu zabezpečí správca verejnej zelene mestská spol. TSMPD.

Michal Ďureje
hovorca mesta
04. august 2016

Odpoveď samosprávy

- Spoločnosť TSMPD s.r.o. zaradila predmetnú lokalitu do svojho harmonogramu opiľovacích prác a bude sa ňou zaoberať v priebehu 31. týždňa 2016.

Silvia Bakytová
Samostatný odborný referent oddelenia vnútornej správy
04. august 2016

Odpoveď samosprávy

predmetný podnet je vyriešený, v priebehu minulého týždňa (30. týždeň 2016) naši zamestnanci v tejto lokalite opílili nebezpečné konáre.

Silvia Bakytová
Samostatný odborný referent oddelenia vnútornej správy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania