schody pri pošte 5

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 04. marca 2013

Už asi tretí rok sa rozpadávajú schody vedúce k pošte 5 a betónové platne sa postupne uvoľňujú. Schôdza po takýcho schodoch je vyslovene nebezpečná, šliapnuť na uvoľnenú betónovú platňu, ktorá sa pod nohou preklopí dopredu, je veľmi príjemný zážitok. Bude sa toto schodisko konečne opravovať alebo sa počká, kým sa úplne rozpadne, prípadne si niekto zlomí nohu ? Schodisko v rovnako dezolátnom stave sa nachádza iba pár metrov vedľa a vedie k zdravotnému stredisku.

Schody vrátane priestranstva pred zdravotným strediskom iba pred niekoľkými rokmi rekonštruovala stavebná firma, ktorá mala nadštandardné vzťahy s bývalým vedením mesta. Táto firma je okrem iného preslávená mimoriadnou kvalitou a životnosťou vykonávaných prác.

05. marec 2013

mal by do opravy zainvestovať Dérer, ktorý tú budovy zadarmo sprivatizoval
06. marec 2013

Lukáš

Presne a aj s Bodnárom a ich poslaneckou sujtou najmä poslancami zo severu.
06. marec 2013

migel techeiros

Mate pravdu kaslali na vzhlad mesta dufam ze dlazbu mala na starosti tiež ich kamaratska firma Tezas ti to mali na haku hlavne ze mesto im 14rokov davalo krasne dotacie a rozpravkovo zbohatli a ked sa ludia stazovali tak primator od Součka cez Vanu az po Bodnara povedali staznosti su neopodstatnene teraz aspon vidime čo sa rob.dokazala to aj kontrola chvala bohu ze Unipa pod novym vedenim všetko spravne robi a lacnejšie
06. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dňa 6.3.2013 vykonali pracovníci MsÚ a SMMP kontrolu schodov. Na dvoch schodištiach z Gorkého smerom k pošte je uvoľnený obklad, keď to počasie dovolí, tak pracovníci SMMP zabetónujú nové dlaždice. Tretie schody vedúce k zdravotnému stredisku z ulice Gorkého sú pokryté liatym asfaltom, sú strmé, veľmi poškodené, budú si vyžadovať väčšie finančné náklady, zaradili sme ich do zoznamu opráv, zatiaľ občania môžu k zdravotnému stredisku prejsť buď po miestnej komunikácii alebo použiť niektoré zo schodíšť obložených dlažbou.



Oddelenie výstavby
14. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Schody opravíme do konca apríla 2013

Oddelenie výstavby
23. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Schody boli preverené, v súčasnosti pracovníci SMMP intenzívne opravujú výtlky na miestnych komunikáciách, do 15.5.2013 predpokladáme opravu dlažby na schodoch.

Oddelenie výstavby
29. máj 2013

Anonymný užívateľ

Je koniec mája, od nahlásenia podnetu ubehli už takmer 3 mesiace a k žiadnej zmene neprišlo, schody sú v katastrofálnom stave. Na schodoch vedúcich ku zdravotnému stredisku sa rozpadáva dokonca dlažba samotná. Kedy sa dočkáme nápravy ?
Dlažba nachádzajúca sa vedľa budovy bývalého ABC Marketu je od zateplenia časti budovy znečistená stavebným lepidlom a omietkou, bola voči majiteľovi budovy vyvodená zodpovednosť ? Skôr si myslím, že niečo také nikoho netrápi, veď predsa ide o mestský majetok....
27. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Schody pri pošte 5 boli opravené.





Ing. Dušan Kohút

referent výstavby

Mestský úrad

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania