Na moste stoji voda Nabr. sv. Cyrila

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Vveveve 24. septembra 2016

Dakujeme za novy most na Nabr.A. Kmeťa pri reštaurácii Sabbia,avšak nie je velmi vdačne riešeny. Ked poprši stoji na nom voda a prejst suchou topankou je takmer nemožne. Neviem čo bude ked začnu ranne mrazy a zima...
Ďakujem

27. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
O situácii vieme. Odbor výstavby MsÚ komunikuje s dodávateľom prác. Problém sa snažíme vyriešiť.
O ďalšom postupe Vás budeme informovať prostredníctvom odboru výstavby MsÚ.

Michal Ďureje
hovorca mesta
28. september 2016

...

Ktorému inteligentovi napadlo spraviť podlahu na moste z oceľového plechu namiesto roštu ?! Avšak rozhodujúca bola určite najnižšia cena a preto sa teraz bude riešiť takýto vcelku "malicherný" problém. Predpokladám, že "riešením" bude navŕtanie plechov a voda pokojne odtečie do Handlovky.
06. október 2016

Andrej

A co ste vsetci zvaraci? Ako sa na moj podnet k mostu vyjadrlia primatorka. Pan a vy ste zvarac? Stal 90000€ ale ani zvarene, ani riesene, a dokonca ani po sebe odpratanr nie je poriadne.!!! Ta rura co tam je zavesena na elektrickom kabli. :):) cakam len kedy niekomu do hlavy trepne. Ale prepacte ved ja som len zvarac, zamocnik, ja sa tomu nerozumiem.
06. október 2016

Odpoveď samosprávy

Do podlahy lávky boli navŕtané otvory na odvod dažďovej vody. Otvory (parametre určil statik) boli navŕtané v miestach, kde dažďová voda stála.



Martina Kováčiková
referent výstavby

06. október 2016

Andrej

Super takze to bude super rychlo chytat hrdzu :) teda ono to uz je hrdzave od Jula ked som hlasil ze to nema zvarene ale zagrcane. :) nevadi pockam kym farba opada :) mame to ale podareneho refernta vystavby.
08. október 2016

vigoo vigoo

navŕtané diery v zime zamrznú...riešenie na úrovni neandrtálca. Už pri návrhu mal byť most buď mierne zakrivený, tzn. mierny oblúčik, stačilo by stred dimenzovať o 5 cm vyššie ako okraje...alebo stredom mosta viesť v šírke 20 cm rošt...čo sa dá stále určite previesť, nakoľko oceľové pláty nie sú nosným prvkom mosta...však pán statik. :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania