Chýbajúce verejné osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 13. októbra 2016

Na sídlisku Kopanice sa nachádza viacero frekventovaných chodníkov a úsekov ciest, ktoré nie sú vôbec osvetlené verejným osvetlením. Na mape a fotkách sú zobrazené neosvetlené úseky a približné miesta na osadenie svietidiel. Po zotmení je na uvedených miestach prakticky úplná tma a chodci sa môžu orientovať napríklad podľa mesačného svitu.

Kedy budú chýbajúce a jednoznačne potrebné svietidlá konečne namontované ?

21. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko k podnetu zabezpečí správca verejného osvetlenia mestská spol. TSMPD.

Michal Ďureje
hovorca mesta
04. november 2016

Odpoveď samosprávy

- Po vykonaní obhliadky zasiela spoločnosť TSMPD s.r.o. nasledovné stanovisko:
ul.Energetikov – Na ul. Nováckeho plánuje TSMPD s.r.o. osvetliť novovybudovaný priechod pre chodcov, ktorým sa zvýši intenzita osvetlenia aj križovatky.
Osvetlenie pred zadnými vchodmi obytného domu ul. Makovického 14-28 – o osvetlení v tejto časti TSMPD s.r.o. neuvažuje, nakoľko súbežne vo vzdialenosti 20 m je osvetlenie cesty ul. Nováckeho.
Osvetlenie spojovacieho chodníka ulíc nad Terasami a ul. Makovického – o osvetlení TSMPD s.r.o. neuvažuje nakoľko sa jedná o spojovací chodník a najbližšie svetelné body sú od seba vzdialené 43 m.
Osvetlenie za ABC marketom – prostredníctvom TSMPD s.r.o. bude predložená žiadosť na schválenie mestskému zastupiteľstvu
Osvetlenie chodníka vedľa MsP – prostredníctvom TSMPD s.r.o. bude predložená žiadosť na schválenie mestskému zastupiteľstvu


Silvia Bakytová
Samostatný odborný referent oddelenia vnútornej správy



Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania