Schody k poste.

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení

Prosim o riesenie.Osamela osoba s kociarom ma problem dostat sa na postu na namesti.Dakujem

05. apríl 2013

tvoj tieň

takých úradov je v Prievidzi koľko len chceš....
06. apríl 2013

Dusan

Kolko?
11. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Budova pošty na Námestí slobody ako aj existujúce schody k budove nie sú vo vlastníctve mesta. Vlastníkom je Slovenská pošta Banská Bystrica. Preto je potrebné zmeniť zodpovednosť riešenia podnetu. Podnet prepošlem na vedomie aj Slovenskej pošte. To je všetko čo v tejto veci môžeme urobiť.

M. Ďureje
11. apríl 2013

Ervín Oravec

Neviem či niekto bude ešte nasledujúce znenie čítať, ale nedá mi nereagovať. Podnety na možnosť a nemožnosť prístupu k úradu, obchodu alebo inde (samozrejme okrem detskej lekárskej ambulancie) s kočiarom nechápem. S manželkou sme v tomto meste vychovali tri deti (deti majú už aj ony) a nikdy, okrem detskej lekárskej ambulancie, sme nechodili s kočiarmi "po úradoch" a nesťažovali si na nemožnosť prístupu. Ja viem že "časy sa menia" ale uvedomme si, že s kočiarom sa všade nedostanem. Videl som už žial mamičky s kočiarmi aj "na káve", za našich mladých čias sme sa prechádzali po chodníkoch !
11. apríl 2013

Katarína

na toto sa mi nedá nereagovať... neviem, kedy ste tie deti vychovávali (pravdepodobne v minulom storočí), ale kam máme odložiť deti, keď potrebujeme isť na poštu??? alebo iný úrad??? to je akože čo??? manžel v práci, starí rodičia tiež, to si máme platiť opatrovateľku, keď potrebujem ísť na úrad??? v minulosti ste asi nepotrebovali vybavovať na úradoch toľko vecí ako dnes... mám dve deti - 2 a 8, no a skúste nájsť v tomto úžasnom meste miesto, kde sa dá ísť s nimi na prechádzku bez toho, aby vás ohrozovali autá, psíčkari, netolerantní ľudia a podobne.... skúste sa opýtať vaších detí, ktoré možnože aktuálne tému malých detí riešia.... s úctou k vaším šedinám, ale trošku empatie by nezaškodilo.... okrem toho, mimo mamičiek s kočiarmi existujú aj imobilní občania....
12. apríl 2013

Dusan

Suhlas s Pani Katarinou a myslim,ze na toto je tato stranka,aby sme aspon trosku pokusili nieco zlepsit.Kazdy to co ho trapi,samozrejme kazdy ma iny problem.A snazime sa s malym prechadzat co najviac mimo centra,ale ten bordel a spina od psich milacikov to je nieco neskutocne.Chcel by som vediet ci s tym mesto planuje nieco robit.
16. apríl 2013

Ervín Oravec

Je mi veľmi ľúto, pani Katarína, že ste nepochopili, že kočiar je zariadenie s ktorým sa všade NEDOSTANETE a je na Vašej úvahe a rozhodnutí ako ináč- okrem sťažovania si- budete veci riešiť.
16. apríl 2013

Katarína

Aj mne je veľmi ľúto pán Oravec, že ste nepochopili, že dieťa nie je vec, ktorá sa dá hocikde odložiť. A je len na Vašej úvahe a rozhodnutí, ako budete zvládať prekážky, keď Vás bude obmedzovať Váš vek a zdravotný stav.... Pretože tie schody nie sú len prekážkou pre maminy s kočiarmi... Ale ako som napísala... empatia tejto spoločnosti chýba, takže ma Váš názor vôbec neprekvapuje... Ja som sa nesťažovala, len som vyjadrila svoj názor.. To sa hádam ešte smie, nie?
23. apríl 2013

Andrej

sak kociar mozete odlozit vonku a nie ho trepat vsade dieta sa da zobrat aj naruky nemusi ostat vonku alebo si treba kupit klokanku a dieta niest v nej je kopu moznosti ako to vyriesit nie kazda posta musi mat najazd pre kociar alebo vozik. bezbarierova posta sa nachadza napriklad pri SOU Falesnika vedla kauflandu ak chcete ist na postu s kocikom chodte tam nik vas nenuti ist na postu len do mesta
23. apríl 2013

pre Andrej

no len dnes kociar tiez nestoji 50centov.a ked mi pride doporuceny list alebo balik,tak musim ist do mesta,pretoze tam patrim.
24. apríl 2013

Andrej

pravdepodobne su potom vsetky mamicky slobodne bez rodiny lebo nemozu dat postrazit dieta muzovi niekomu z rodiny alebo kamaratke dokonca ani s kamaratkou nemozu ist von ktora by postrazila nachvilku kociar. potom ostava len kupit si klokanku a dieta odniest vnej.
19. január 2014

pre bezohladne mamicky

Dufam ze tam Slovenska posta nevymysli bezbarierovy pristup uz len preto, lebo ked sa tam natlacia uz len dva kociky, tak sa nebude dat pohnut. A tomu verte, ze menej ako 5 kocikov by tam nebolo. Viete si to predstavit? Mamicky by tiez mali byt empaticke a radsej prebehnut do mesta s mamou, kamaratkou, muzom (pripadne spominana manduca) a nie tlacit kocik do kazdej uzkej ulicky v obchode. Aj ja mam deti a tlacim kocik, ale ako prve rozmyslam, ci nebudem zavadzat ostatnym!!! Asi jedinym obchodom kde sa da kludne pohybovat s kociarom medzi regalmi je Tesco. Ani v Korze v AllToys si neviem predstavit vtlacit kocik sa medzi regale. Ja to povazujem za bezohladne sebectvo. Iba ''Ja a moje dieta'' a okolo seba nevidi, nepocuje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania