koľaje od áut na trávniku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Miro 10. apríla 2013

Určité indivíduá nemajú najmenší problém jazdiť autom po trávniku a výsledok ich duchaplnej činnosti je vidieť na fotografii. Budú na tomto mieste osadené zábrany proti vjazdu vozidiel ?

11. apríl 2013

Katarína

stačí sa popozerať po okolí... takých koľají je neúrekom všade... niektorí vodiči už fakt nevedia, ako si skrášliť okolie.... bývam na ulici Roháča - Zapotôčky, kde z detského ihriska je urobené parkovisko. OK, málo parkovacích miest, beriem... ale prečo si okolie tohoto "parkoviska" niekto zamenil za bahnisko pre divé svine???? Príjazdové cesty sú vyjazdené pomaly z každej strany.... a parkovanie na trávniku vedľa parkoviska??? žiaden problém.... len nech mám svojho miláčika zaparkovaného čo najbližšie, aby som náhodou nemusel urobiť pár krokov naviac... maximálna arogancia voči okoliu....
12. apríl 2013

no neviem či je riešením takejto bezohľadnosti "vykolíkovanie" celého mesta. To každú zelenú plochu vykolíkujeme aby po nej hlupáci nejazdili?
12. apríl 2013

:--

Na hlupákov nič iné nezaberá....
12. apríl 2013

Miro

Takto podobne je to rozjazdené aj z opačnej strany (od garážového domu). Prevádzkovateľ prevádzky skrátka príde ku svojej predajni, aj ked zničí trávnik. Mestský úrad sa mal pri povolení na zriadenie prevádzky pýtať, kadiaľ bude svoj obchod zásobovať a stanoviť jasné podmienky. Kedysi tam boli osadené tzv. biskupské čiapky - betónové zábrany, ale dnes sú odtlačené bokom. Skrátka anarchia.
15. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Toto je predovšetkým výsledok nezodpovedných vodičov. Stĺpiky tu osadiť nechceme, pretože by to z estetického hľadiska nebolo vhodné. Momentálne uvažujeme na tomto zelenom kúsku o vysadení stromčekov. Tie by mohli vytvoriť zábranu automobilom.

M. Ďureje
18. apríl 2013

M. Ďureje

Predovšetkým situácia na cestách je vo veľa prípadoch (a domnievam sa, že aj v tomto prípade) o ľuďoch.
01. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Vybavenie: dotknutý pozemok na Ulici energetikov parc. č. 5399/1, k. ú. Prievidza, vo vlastníctve mesta Prievidza je zaradený medzi pozemky, na ktorých bude orgánom ochrany prírody uložená náhradná výsadba za výrub stromov v meste.




Ing. Božena Bernátová
referent životného prostredia - ochrana prírody a krajiny

24. november 2014

Odpoveď samosprávy

Stromy boli vysadené na jeseň 2014. Podnet je vyriešený.

Michal Ďureje
hovorca mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania