Neplatná dopravná značka A 12

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 11. januára 2017

Na ceste vedľa podjazdu je umiestnená dopravná značka A 12 - Pozor, chodci, ktorej platnosť skončila 31.12.2016. Do tohto termínu mala byť značka nahradená novou značkou A 14 - Chodci. Značka doteraz nebola vymenená, hoci samospráva mala na výmenu viac ako 6 rokov (od účinnosti novely vyhlášky č.9/2009 z 20.októbra 2010)!

Citát z vyhlášky č. 413/2010: "Prechodné ustanovenia k úpravám účinným od 15. septembra 2010: (1) Dopravné značky umiestnené podľa doterajších predpisov sa MUSIA zosúladiť s podmienkami podľa tejto vyhlášky do 31. decembra 2016.".

Kedy bude značka vymenená ?

13. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Vizuálne prevedenie dopravného značenia je z pohľadu novej legislatívy nevyhovujúce. To ale neznamená, že ide o zbytočné dopravné značenie.
Dopravné značenie postupne vymieňame podľa finančných možností samosprávy. Ďakujeme za pochopenie

Michal Ďureje
hovorca mesta
31. január 2017

[email protected]

Dobrý deň
Neuveriteľná odpoveď od "zbytočného" samosprávneho štátneho úradníka !!!
Aby sa verejný činitelia a štátom platený vyššie umiestnený zamestnanci nemuseli vyjadrovať k chúlostivým prípadom a skutočnostiam vymyslela naša post-socialistická demokracia úrad - hovorca.
Tento hovorca ( ktorých je po republike toľko koľko je štátnych úradov - skrátka zbytočne veľa ) si dovolí sám od seba napísať : značenie je nevyhovujúce , ale nie je zbytočné ..... Neuveriteľne čo tam ešte ten človek robí ?
Ak zákonom niečo skončilo a neplatí tak to nemožno bagatelizovať ako tento hovorca ......
Áno nie sú peniaze ! Ale koho je to vina ? AK mesto v nedávnom čase použije obrovské sumy na dve sporne položky tak nemôže mať na veci ktoré bohužiaľ vyžaduje aj ZÁKON !!!
ooo Mesto nedávno "zabetónovalo" resp. vydláždilo námestie pred Magurou za sumu za ktorú bol v minulosti možno postavený celý hotel !!! vyrobiť novú slnkom spaľovanú plochu ako oddychový priestor môže len mesto ,ktoré ma "tiež" vyštudovaného hlavného architekta !
ooo Mesto nedávno zaplatilo istému šikovnému občanovi dosť veľkú sumu za záložne právo voči istej mestskej spoločnosti ..... Nielen že pán hovorca nemá čo robiť na svojom mieste , ale pýtam sa kto je zodpovedný a kto zaplatí škody mestu spôsobené predajom pozemkov istej nemeckej spoločnosti . Keby mesto zamestnávalo pozornejších úradníkov namiesto zbytočných hovorcov , tak by sa možno došlo na to že kupuje pozemok s obrovským záložným právom ...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania