Kontajnerové stojisko pred priechodom

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 10. januára 2017

Kontajnerové stojisko umiestnené pred priechodom pre chodcov na ulici Ondrejova je skutočný unikát. Chodci potom vstupujú do vozovky spoza smetných nádob a vodiči ich zbadajú až na poslednú chvíľu.

Kedy bude stojisko smetných nádob konečne prebudované alebo premiestnené tak, aby mali chodci výhľad do vozovky a vodiči chodcov zbadali z dostatočnej vzdialenosti ?

11. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za reakciu.
Situáciu preveríme a o ďalšom postupe vás budeme informovať prostredníctvom odboru výstavby a životného prostredia MsÚ.

Michal Ďureje
hovorca mesta

08. február 2017

Odpoveď samosprávy

Prechod pre chodcov na Ul. Ľ. Ondrejova spĺňa požiadavky vyhlášky č. 9/2009 Z. z. ktorou sa vykonáva zákon o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Požiadavka o premiestnenie nádob na komunálny odpad za účelom zlepšenia výhľadových pomerov bude zohľadnená pri realizácií vodorovného dopravného značenia parkovacích miest.

Monika Majdanová
referent pre komunálne
odpadové hospodárstvo
Mestský úrad



23. apríl 2018

Jojo

Prechody na Ondrejova

- zda sa vam normalne ze tesne pred prechodom, kde vodic ma mat vyhlad na ludi cakajucich na prechod cez cestu su umiestnene kontajnery na odpad ? pre vodica v pravom pruhu-blizsie ku chodniku je tam vidiet velke nic.

- druhy prechod : auta prichadzajuce z kruhacu z Nabreznej tu nebrzdia.No lebo netreba.sice je to kruhac ale vpodstate i obycajna zakruta...tu by za kruhacom mal by spomalovac obzvlast ked je tu prechod. Je to obytna zona, kazde rano tadialto kopec deti doskoly...ziadne bezpecnostne prvky.....zacnite sa zamyslat ako vylepsit bezpecnost ! Aj to je znak moderneho mesta !!! ;-)
27. apríl 2018

Jojo

vodorovne dopravne znacenie parkovacich miest uz je za nami a stale to je postarom.
Ako toto moze byt v sulade s vyhlaskou. Toto uz je naozaj haluskova republika.
11. marec 2020

Linda

Ulica Ľ. Ondrejova-priechod pre chodcov-zle viditeľný

Dobrý deň, z dôvodu zabezpečenia bezpečnosti chodcov, prosím o prehodnotenie umiestnenia odpadových kontajnerov. Momentálne odpadové nádoby bránia výhľadu vodiča na čakajúcich, resp. na prechod vstupujúcich chodcov. Tento prechod slúži v ranných hodinách najmä k prechodu školákov a rodičov s malými deťmi smerom k materskej a základnej škole. Ďakujem.
12. marec 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

podnet opätovne preposielame samospráve.

S pozdravom

Admin OPS
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania