Neodhrabaný sneh na ul. Štefánika

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Eva Drličková 12. januára 2017

Foto je robené dnes ráno o 7:16, ale išla som po Štefánikovej ulici aj o 10:25 a od pošty na ulicu S. Chalupku som sa prebrodila za pol hodinu. Zle sa chodí, lebo na chodníku je kašovitý sneh. Teraz by sa dal ľahko odhrnúť až po asfalt.
Mamičky s kočíkom majú čo robiť. A nehovorím o starých ľuďoch.
Neviem kto má na starosti chodníky na Štefánikovej ul., ale je to dosť rušná ulica, tak by sa patrilo, aby chodníky boli očistené od zbytočného snehu.
Myslím, že ešte stále platí VZN o o údržbe chodníkov. Správcovia alebo majitelia nehnuteľností sú zodpovední za čistotu a " zjazdnosť " chodníkov, tak ich konečne kontroluje, upozorňujte a penalizujte!!!!!! Hneď by bol v meste poriadok.

12. január 2017

vigoo vigoo

pani zaltá, penalizovať by museli v prvom rade sami seba....nakoľko sa väčšinu chodníkov sú zodpovední TSMPD...veď mesto kupovalo multifunkčné autíčka...v lete kosačky, v zime pluhy....a kde sú ?...v garáži, aby nehrdzaveli.
13. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Včera, t.j. 12. januára bol predmetný úsek chodníka pre chodcov odhrnutý. Práce boli realizované v popoludňajších hodinách. V priebehu dňa sa pokúsime pripojiť k odpovedi aj fotodokumentáciu.

Michal Ďureje
hovorca mesta
13. január 2017

Odpoveď samosprávy

Foto k stavu: 13.01.2017 cca 04:00 hodiny,



Roman Bartoš
Vedúci strediska miestnych komunikácii a správy parkovísk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania