Výtlky na ceste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Daniel 30. januára 2017

Chcem upozorniť, že na danej ceste je nespočetný počet výtlkov veľkých rozmerov. (Nábrežie sv. Cyrila)

03. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
uvedomujeme si skutočnosť, že po náročnej zime pribudne na cestách veľké množstvo výtlkov. Preto prosíme verejnosť o strpenie s daným stavom. Už v týchto dňoch zabezpečujeme opravy výtlkov prostredníctvom mestskej spol. TSMPD.
O oprave tohto výtlku Vás budeme informovať.

Michal Ďureje
hovorca mesta



08. február 2017

Odpoveď samosprávy

Poveternostné podmienky, resp. teploty v týchto dňoch umožňujú opravovať výtlky pomocou infražiaričov a asfaltového recyklátu. V niektorých prípadoch sa bude jednať len o dočasné opravy pre potreby zabezpečenia zjazdnosti. K definitívnemu riešeniu pristúpi spoločnosť TSMPD s.r.o., až keď bude daná do prevádzky obaľovacia súprava.

Silvia Bakytová
Samostatný odborný referent oddelenia vnútornej správy






09. február 2017

Odpoveď samosprávy

Vďaka technológií infražiarenia, ktorú sme zakúpili v minulom rok, sme mohli započať aj pri týchto poveternostných podmienkach opravy najkritickejších lokálnych porúch na komunikáciách. Niektoré úseky komunikácii sanujeme prostredníctvom betónových výplní. Vo väčšine prípadov to budú operatívne opravy a budú mať dočasný charakter pre potreby zabezpečenia zjazdnosti. Pracujeme v súčasnosti nepretržite prevádzke v 12 hodinových zmenách. Po zlepšení klimatických podmienok a spustení obalovej súpravy na výrobu asfaltu pristúpime k definitívnym opravám.



Roman Bartoš
Vedúci strediska miestnych komunikácii a správy parkovísk







Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania