Popraskaná cesta

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
dalibor 06. februára 2017

Chcem pozorniť na popraskané a zničené úseky na Nedožerskej ceste oproti Lidlu a aj na ceste pri SLovnaft pumpe na ceste smer na Nedožery.

09. február 2017

Odpoveď samosprávy

Predmetná komunikácia I/64 je štátna cesta. Mesto Prievidza nie je správcom komunikácie a preto nemôže vykonávať opravy výtlkov na tejto komunikácií.
O danom podnete a probléme výtlkov budeme kontaktovať príslušného správcu komunikácie, t.j. SSC Žilina.

Michal Ďureje
hovorca mesta






26. február 2017

Daniel

Rozpadávajúca sa cesta

Dobrý deň , už som upozorňoval na to , že nedožerská cesta od bývaleho Mounfieldu smerom na nedožeri sa rozpadáva a je tam množstvo takýchto výtlkov, povedali ste , že žilinská spoločnosť to preberá , ale zaplátali jednu dieru a po popraskanej ceste sa jazdí daľej , neexistujú nejaké páky nato ako to dať do poriadku ? Predsa je to hlavný ťah . Vdaka za odpoved
28. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v súčasnosti prebiehajú práce pri odstraňovaní lokálnych výtlkov na štátnej ceste I/64 ( Nedožerská cesta ). Práce realizuje firma BITUNOVA s. r. o. Zvolen.

Slovenská správa ciest
26. apríl 2017

Daniel

Rozpadavaju sa hlavna cesta

Dobry deň , chcel by som nahlasit rozpadavajucu, popraskanu s vytlkmi hlavnu cestu od lidla smerom az ku zeleznicnemu priechodu .
26. apríl 2017

...

Na Slovenskú správu ciest neexistujú žiadne páky a absolútne ich nezaujíma stav ciest. Jediným riešením je zobrať cestnú frézu, vyfrézovať v noci cestu a potom by boli nútení pohnúť zadkom. Inak to majú úplne na háku, veď cesta je predsa "zjazdná" a aj tak na nič nemajú peniaze ...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania