Závady na vozovke - Gorkého ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 14. februára 2017

Vozovka na Gorkého ulici bola zrekonštruovaná iba v roku 2013 a vozovka je stále v záruke. V súčasnosti sa už ale na vozovke nachádza množstvo závažných porúch.

1. Kontroluje samospráva PRAVIDELNE (aspoň raz ročne) stav zrekonštruovaných vozoviek, ktoré sú v záruke a bezodkladne uplatňuje prípadné reklamácie ? Na VŠETKÝCH vozovkách, ktoré boli zrekonštruované do roku 2015 a sú ešte v záruke, je veľké množstvo porúch.

2. Uplatní mesto reklamáciu na uvedené závady vozovky ?

Príčinou vzniku uvedených porúch je výlučne nevhodný technologický postup opráv ! Pracovný spoj vozovky nebol utesnený a na podkladovú betónovú vrstvu, ktorá bola v katastrofálnom stave, bol bez akejkoľvek výztuže nanesený asfaltbetón. Takéto riešenie vyzerá pekne nanajvýš rok-dva, potom sa vozovka postupne rozpadne.

16. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí odbor výstavby MsÚ.

Michal Ďureje
hovorca mesta
24. február 2017

vigoo vigoo

samospráva si pravidelne prideľuje jedine odmeny...inak čakajú...veď načo sa trhať....
04. júl 2017

Anonymný užívateľ

Ani po takmer 5-tich mesiacoch žiadna odpoveď. Samospráve je kvalita a predovšetkým životnosť zrekonštruovaných vozoviek úplne ukradnutá, hlavné je pochváliť sa, koľko miliónov eur išlo do opráv.

V záručnej dobe sa žiadne závady vozoviek nereklamujú, veď načo si robiť zbytočnú robotu. Takže aj Gorkého ulica je po cca 4 rokoch od rekonštrukcie plná rozsiahlych trhlín, ale takéto malichernosti predsa nikto riešiť nebude. Podnet ako inak NERIEŠENÝ.
06. júl 2017

Odkazprestarostu.sk

Podnet sme opät preposlali samospráve.

Matej Matejov
admin OPS Prievidza

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania