Zaberanie parkovacej plochy ul. Janka Kráľa

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
anicka 13. februára 2017

Prosim o presetrenia statia vozidla vid. obrazok, uvedene vozidlo stoji na ul. JANKA KRALA č.8, č 10 vyse dvoch, troch mesiacov bez pohnutia,majitel bol susedmi upozorneni naco reagoval arogantne spolocne s vyhrazkami a vzidlo odmietol odtiahnut.Prosim o presetrenie uvedenej udalosti a vyrubeni dane za zaberanie verejneho priestranstva dakujem

16. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Situáciu preveríme prostredníctvom MsP. V prípade parkujúcich áut, je možné vyrubiť poplatok za záber verejného priestranstva je možné iba v prípade, ak auto stojí na verejnej ploche odstavené viac ako 30 dní.
Žiaľ často zaznamenávame situáciu, kedy sa tieto prípady stávajú nástrojom susedských sporov. Susedia často bez opodstatnenia privolajú mestských policajtov aj k odparkovaným autám, ktoré sú majiteľmi bežne využívané.


Michal Ďureje
hovorca mesta







20. február 2017

Peter

P. Dureje nemate v tomto pripade pravdu, to auto tam stoji bez pohnutia uz treti mesiac. Uvedene vozidlo p. Fercak uz ani nenastartuje a ked tak na to potrebuje svoju dceru a dobru pol hodinu aby ho nastartoval.Nejde o susedske spory ale to ze chcete mat pokoj od uvedeneho pana .Staci keby mestky policajti vytazili obyvatelov uvedenych ulic a presne by vam povedali kolko tam stoji a brani slusnym obcanom tam parkovat.
23. február 2017

Podnikateľ

Vozidla parkujú s platnou EK aTK, kapitán BUCHEL MsP PD navštevuje tento spoločný dvor, aj hliadky PZ PD, MsP PD a majiteľovi auta je vulgárnosť a vyhrážanie cudzie, tiež mu je smiešný dôvod vymysleného DZ podľa Svikruha "aj môj tatík tu parkoval", MsP ani v minulosti nedokázala parkovanie dlhšie ako je
v NEZMYSELNOM VZN!!!
Dureje tiež podával
v minulosti vysvetlenie
k podobnému parkovaniu ÁUT s platnou EKaTK, nielen na Malookružnej ...
23. február 2017

Náčelník

07. marec 2017

Lubica

QUO VADIS PRIEVIDZA ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania