Parkovacie miesta na Rudnaya 10-12

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Bibiana Gromová 01. marca 2017

Dobrý deň, žiadame Vás o prejednanie možnosti obnovy parkovacích miest pre bytový dom Rudnaya 10-12.Parkovacie miesta sú rozbité, nevyhovuje počet-obnovou a premiestnením ,,sušiakov" na trávnatú plochu, by sa vec vyriešila.Bola zriadená ,,jednosmerka" okolo byt.domu, autá obchádzajú teraz popred nás, hrozí tam poškodenie áut obyvateľov domu, nehovoriac že pre zlé parkovanie tu nebola robená zimná údržba, poprosíme o vyriešenie problému...

02. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pani Gromová, ďakujeme za Váš podnet.

Priznávame, že Váš bytový dom nemá dostatok parkovacích miest, ale to nemá žiadny bytový dom v Prievidzi.

V prílohe uvádzam fotku v akom stave je parkovisko vo Vašom dvore. Váš dvor disponuje odstavnou plochou s liateho asfaltu, ktorý je v dobrom stave. Napríklad dvor na Ul. A Rudnaya 17 -19 žiaľ vôbec nedisponuje odstavnou plochou. Realita je taká, že ľudia tu parkujú na rozbitom teréne.

Ak máte záujem o dobudovanie parkovacích plôch, potom prosím kontaktuje poslancov za Váš volebný obvod č. 2, ktorí rozhodujú, kde mesto vyčlení peniaze na budovanie odstavných plôch. Zo skúseností však môžeme povedať, že poslanci uprednostňujú výber lokalít, ktoré odstavnými plochami nedisponujú. Pripomínam, že Váš dvor odstavnou plochou disponuje.

Odporúčam Vám, sústrediť sa na možnosť rozšírenia existujúcej plochy vo vlastnej réžii. Presný postup nájdete TU: http://www.prievidza.sk/mesto/uzemny-plan-mesta/regulativ-budovania-parkovacich-miest-sukromnymi-osobami/

V prípade, že si chcete premiestniť sušiaky, potom sa dohodnite na bytovej schôdzi a posuňte ich viac do zelene. Sušiaky sú v majetku bytových spoločenstiev a preto je potrebné, aby ste sa na tomto kroku zhodli práve na bytovej schôdzi.


Michal Ďureje - hovorca mesta



02. marec 2017

Odpoveď samosprávy

ešte pripájam fotku

Michal Ďureje - hovorca mesta



Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania