Parkovanie na ul.stančeka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Jan Moravsky 01. marca 2017

Povedzte mi úprimne či pri takomto parkovaní niekomu zavadziam .Ak sa to nevyrieši tak budem uvažovat o právnom riešení.

01. marec 2017

Sonic

Odporucam lepsiu fotografiu, aby bolo vidiet cele parkovacie miesto.
01. marec 2017

Jan Moravsky

Som zivnostnik a zivnost mam nahlasenu na adresu trvaleho pobytu. Moja dodavka je vozidlo do
3,5 tony rovnako ako ktorekolvek ine osobne auto. Pri parkovani zabera casto menej miesta ako auta, ktore stoja sikmo a brani rozhladu menej ako auta, ktore stoja na nasom sidlisku v krizovatkach.
Riesenie mesta povazujem za diskriminacne bez premysleneho nahradneho riesenia, kam zaparkovat vozidlo, ktore kazdodenne vyuzivam a potrebujem k praci.
01. marec 2017

Jan Moravsky

01. marec 2017

Jan Moravsky

on môže a ja nie :)
01. marec 2017

Sonic

Ja tam nevidim preco by malo niekomu vadit vase auto. To ze niekto nakresli holubnik a nie parkovacie miesta je na zaplakanie. No a zakaz parkovat osobne auta nad 5.5m v tej lokalite je uplne nezmyselne. Ked mam raz sidlo firmy na tej adrese nemozu ni tam zakazat zaparkocat :) to iste by museli zakazat aj Hanzelovi co ma autoskolu na stanici statie pred firmou. :)
02. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Moravský,
ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Paradoxom je, že najviac sťažností na parkovanie dodávok nad 3,5 m pochádzalo zo Slnečného nábrežia, Šafárika a v súčasnosti z Ul. A. Rudnaya.
V sťažnostiach ľudí napríklad figuroval často argument, že na Ul. Stančeka parkuje sústavne 5 dodávok. Viď obrázok z prílohy zo google street.

Rozhodnutie obmedziť parkovanie vozidiel dlhších ako 5,3 m bolo realizované na základe návrhov obyvateľov zo sídliska Nové mesto, ale na tento problém nás upozornili napríklad aj záchranné zložky. Obzvlášť vozidlám rýchlej zdravotnej služby komplikujú zásahy odparkované dodávky. Týchto požiadaviek bolo dostatočné množstvo a rozhodnutie zaviesť reguláciu pokladáme za správne. Momentálne sme konfrontovaní zo strany verejnosti, aby sme podobnú reguláciu zaviedli aj na sídlisku Píly.


Svoje vozidlo môžete odparkovať na viacerých miestach, napríklad pred obchodnými centrami (parkovisko pred bývalou Hypernovou).

Michal Ďureje - hovorca mesta



02. marec 2017

Jan Moravsky

Pán Ďureje dovolte aby som sa zasmial,ten scren ,povedzte mi ako tie autá rozoznáte a a ešte mi povedzte ako zabranujú záchranným zložkám ,to akože každé auto zaparkované na parkovisku zavadzia.A pokial sa jedná o parkovanie pred hypermarketmi,to nemyslíte vážne.Na súkromných pozemkoch ?
To môžem príst parkovat ku Vám domov.
02. marec 2017

Marek

Parkovanie pred byvalou Hypernovou bolo dohodnute s OC Kaufland? Pokial nie mohol by byt s tym problem tak ako znamemu chceli dat odtiahnut auto mestskou policiou pri OC Kaufland na Bojnickej len preto ze tam stale parkoval aj v noci ked byval pri tehelni. Bolo to len osobne auto nie dodavka. Parkoviska su urcene totiz pre zakaznikov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania