Rakytova/Clementisova - chodník/stanovisko separovaného odpadu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Roman Pračko 02. marca 2017

Chodnik, kt. sluzi pesim z Rakytovej na CLementisovu je uz vyse 1,5 roka rozburany vdaka Veolia/STVPS Prievidza. Uz asi 4-5 krat opravovali havariju potrubia na tomto mieste, vzdy sa museli vratit a nakoniec nechali celu hornu cast chodnika rozkopanu. Je tam nebezpecie urazu a uz sa zozpada aj cesta tesne pod stanoviskom separ. odpadu - nechapem ako MÚ PD moze nechat taketo konanie bez povsimnutia, kde su poslanci, co tam uz nebyvaju ? Vazeni poslanci zo Severu, preberte sa a zacnite makat pre obcanov !

02. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Roman môžeme Vás ubezpečiť, že v prípade rozkopávok nepostupujeme bez povšimnutia. Práve naopak, aktívne komunikujeme s pôvodcom rozkopávky a tlačíme na čo najskoršie uvedenie do pôvodného stavu. Rovnako budeme postupovať aj v tomto prípade. Ďakujeme za pochopenie.

Michal Ďureje - hovorca mesta



02. marec 2017

vigoo vigoo

..tak poprosím rovnaký postup uplatniť aj pri rozkopávke, resp. oprave chodníka na Kopaniciach, ul. Clementisa, oproti bývalej pošte č. 5. V dĺžke á 150m je tam doslova oranisko. Chodník je fajn, v tomto ohľade spokojnosť, ešte to okolie...
09. máj 2017

Roman Pračko

O 2 mesiace neskor - absolutne ziadne zlepsenie situacie. Uplne bez povsimnutia MU Prievidza a bez akehokolvek tlaku na povodcu tohto nebezpecneho miesta. MU PD fakt bieda.... ocenil by som, aby ste bez zbytocneho vypisovania sem, urobili kroky k odstraneniu nebezpecneho chodnika/rozkopavky ihned ako sa da. Obcan a obyvatel Mesta obcana Prievidza.
31. júl 2018

Michal Dobiaš

Dobrý deň.
Tento problém bol vyriešený ešte minulý rok v lete. Bol to taký zložitejší problém, pretože Stredoslovenská vodárenská spoločnosť má v tejto časti časté poruchy. V každom prípade, teraz je chodník zjazdný.

Michal Dobiaš
poslanec MsZ Prievidza

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania