Odpad po opilovaní

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený

Prosim o odstranenie zvyskov z opilovania na ulici Palárika na ploche medzi chodnikom a parkoviskom

13. marec 2017

Albert Chuťka

Na ul.Matušku tak isto!!? Kde bolo oznámenie o pristavení veľko objemových kontajnerov ako bolo zvykom!!?
16. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
V týchto dňoch bol vykonaný výrub a opiľovanie drevín. Po dokončení týchto prác je vykonávané frézovanie kmeňov a odpratávanie opílených drevín. V najbližších dňoch budú tieto dreviny odstránené.


Michal Ďureje
hovorca mesta




16. marec 2017

Eva Drličková

Oznámenie o pristavení kontajnerov som našla na www.prievidza.sk, v časti Obyvateľ. Kedysi to bolo zverejňované aj v MY alebo v Prievidzsku, ale tam to už nezverejňujú. Neviem prečo. Nie každý má internet.
18. marec 2017

Anonymný užívateľ

Vážení spoluobčania!Podľa nového nariadenia sa VOK-y už nepristavujú,ale môže si ho objednať,každý obytný dom pre svoju potrebu aj na viac dní.Takto som to riešil aj ja ako zástupca domu minulý rok v októbri 2016 cez pani Ing.MAJDANOVU Moniku.Toto riešenie sa mi veľmi páči,lebo po minulé roky VOK-y aspoň na Starom sídlisku rozmiestňovali ďaleko od našeho domu,a takto sme ho mali rovno pri dome.Neviem či sa odvtedy niečo nezmenilo a či to je sezonne(jar-jeseň)?
Všetko som vybavil s p.Ing.Majdanovou cez emaily k svojej spokojnosti.KONTAKT:[email protected] tel.0903 501 073 tel.5179625
18. marec 2017

Albert Chuťka

Opilovanie stromov organizovalo v tomto prípade TSMPD,ktorého povinnosťou je po sebe upratať,čo v budúcich dňoch aj urobí!!?
18. marec 2017

Anonymný užívateľ

Ja som tu nechcel riešiť opilovanie stromov a robenie poriadku.Chcel som Vam poradiť ako si objednať VOK.Aj na Starom sidlisku sú kôpky konárov a verím,že TSMPD príde z drvičkou a kôpky zmiznú.Zatial s tým neboli problémy.P.Chuťka , v podnete ste sa pýtali na oznam o pristavení VOK,tak som Vám poradil ako to funguje,aspoň minulý rok to tak bolo.Bola o tom aj informácia v Prievidzsku,že mesto končí s pristavovaním VOK a občania(bytové domy cez svojich zástupcov) si ich môžu objednať a bezplatne.
A verte mi,že tie konáre v dohľadnej dobe zmiznú.
03. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Podnet bol vyriešený, drevná hmota po výrube drevín bola odstránená.

Božena Bernátová
Referent životného prostredia - ochrana prírody a krajiny









Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania