Nedokončena úprava travnika

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Martin 13. mája 2017

Takmer 6 mesiacov trvala rekonštrukcia priechodu pre chodcov na ul. Chalupku a po ukončení prác je okolie kde sa kopalo neupravené, bez dosadeného trávnika. Je tam len nahrubo navezená hlina tak ako všade pri rozkopávke, či stavebných prácach na mestských pozemkoch.

19. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Predmetné plochy boli splanírované a bola na nich vysiata aj tráva.

Roman Bartoš
Vedúci strediska miestnych komunikácii a správy parkovísk
19. máj 2017

Katarína Briestenská

Možno to tu už bolo, neviem, som tu nová ale toto isté je aj na sídlisku Kopanice na ulici Makovickeho oproti ABC marketu. Je tam spravený nový chodník ale okolo neho je len nahrubo pohadzana zemina. Myslím, že je už najmenej to upraviť a nasadiť trávnik. Teraz tam už mohla byť tráva a celkový dojem mohol byť úplne iný. Treba robiť veci systematicky a hlavne dotiahnuť do konca. Ďakujem.
21. máj 2017

Martin

No presne ako som napisal...takto je to takmer v kazdom pripade ak sa nieco riesi na mestskych pozemkoch. Lajdacky dokoncene. A perlicka na zaver....ano, moj podnet vyriesili, pozemok upravili, no ale 30m odtial je aj druhy taky isty prechod kde je to neupravene ale na to sa samozrejme vykaslali, lebo to na fotke nebolo. Cize my sme tu na to aby sme ich upozornovali ako a kde si maju robit svoju pracu za ktoru su plateni.
20. jún 2017

Martin

Vazena samosprava prikladam Vam opat fotodokuntaciu ako ste podnet vyriesili. Kde spomimana trava a uprava terenu??? Poprosim o reakciu kompetentneho pracovnika, ktory bol zodpovedny za riesenie nahlaseneho podnetu ako sa mu to paci a ci je spokojmy so svojou odvedenou pracou. /prosim nepiste, ze bolo nadmerne sucho a pod/

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania