Neupravená plocha

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Martin 11. júna 2017

Po rekonštrukcii chodníka sa opäť nikto neunúval upraviť plochu po výkopoch, vyrovnať to ako sa patrí a nasadiť tam trávu aby to vypadalo pekne. Vypadá to škaredo a nevkusne ale pre kompetentných čo preberali práce je všetko v poriadku.

12. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Vyjadrí sa k nemu odbor výstavby Mestského úradu v Prievidzi.

Marián Kucman
referent pre projekty a podnety obyvateľov
Mestský úrad Prievidza
23. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Uvedená plocha bola upravená prostredníctvom VPP pracovníkov. V spolupráci s Technickými službami mesta Prievidza bude zasiata tráva.

Andrea Nikmonová
vedúca oddelenia výstavby a životného prostredia
Mestský úrad Prievidza
30. jún 2017

Anonymný užívateľ

Toto má byť "upravený" terén ? Možno, ak by išlo o pole, ale ako je v Prievidzi dobrým zvykom, hlina je rozhrnutá neskutočne fušersky, pás vedľa chodníka nie je upravený takmer vôbec.

A chcel by som vidieť, ako bude na ploche totálne zarastenej burinou zasiata tráva. Sú to typické rozprávky samosprávy, zasiaty trávnik po rozkopávkach a terénnych úpravách v Prievidzi nevidel zatiaľ nikto. A ak aj áno, tak išlo o špeciálnu trávnu zmes, ktorú netreba vôbec polievať a po vyklíčení vyzerá ako púpava, bodliaky, pastierska kapsička, čo sú základné zložky trávnych zmesí.
02. júl 2017

Odkazprestarostu.sk

Podnet sme opät preposlali samospráve.

Matej Matejov
admin OPS Prievidza
25. október 2017

Michal Dobiaš

Dobrý deň. Tento podnet je vyriešený. Počas letných prázdnin ešte pracovníci vykonávajúci Aktivačnú činnosť v meste Prievidza zabezpečili úpravu tejto zeminy a vysadili trávu. Chcem však podotknúť, že uvedené rozkopávky boli po budovaní úplne nového chodníka, ktorý sa prekladal a teda aj zemina ešte nejakú dobu klesá. Preto v tomto prípade nebolo možné uviesť uvedenú lokalitu do pôvodného stavu okamžite. V každom prípade, dnes už je to OK.

Michal Dobiaš
poslanec MsZ Prievidza
08. november 2017

Maťko

p.Dobias, myslim ze tento problem nie je vyrieseny. Trava stale chyba a nie je tam nic viac ako burina a hole miesta. Vdaka jesennemu pocasiu to trochu zakryvaju listy ale myslim, ze keby sa jednalo o zahradu kohokolvek z nas, tak by urcite nechcel, aby to tam takto vyzeralo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania