Detské ihrisko na Malookružnej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Alexandra Klimentová 12. mája 2013

Pred asi troma rokmi sa začalo staviať na Malookružnej ulici - dva nové bytové domy. Obyvatelia Malookružnej protestovali a podali petíciu, ale nepochodili sme. Ale dostali sme prísľub, že aspoň ihrisko pre deti bude spravené vedľa nových bytových domov. Domy sa postavili na mieste kde bolo ihrisko s preliezkami, ktoré odstránili aby postavili nové domy ale ihrisko nie! Asi sa zabudlo na prísľub. Staré Sídlisko sa omlaďuje a je tu veľa mladých rodín deťmi ale nemáme sa kde s nimi hrať. Hlavne že niekto zarobil výstavbou nových bytov. Ďakujem za vyjadrenie.
Klimentová

http://prievidza.sme.sk/c/5045822/obyvatelia-malookruznej-ulice-s-peticiou-nepochodili.html

12. máj 2013

tvoj tieň

veru treba pomenovať problém...kto zarobil výstavbou bytových domov a kto sľuboval nesplniteľné.....
13. máj 2013

Budovateľ

Čo by už len mala súkromná stavebná firma z vybudovania ihriska pre deti....
13. máj 2013

Odpoveď samosprávy

K výstavbe na ulici Malookružná je dnes už ťažké niečo namietať. Bolo veľkou nevýhodou, že radnica mesta s investorom výstavby v roku 2009 zmluvne nestanovila vybudovanie detského ihriska. Vybudovanie detského ihriska investorom v lokalite na UL. Malookružná ostalo vtedy len v ústnej rovine- táto ústna dohoda dodržaná nebola.

Pokiaľ ide výstavbu detských ihrísk v roku 2013, plánujeme budovať veľké centrálne detské ihriská tak, aby v lokalite každého sídliska bolo jedno veľké centrálne detské ihrisko, ktoré bude spĺňať prísne bezpečnostné a technické normy.


M. Ďureje
13. máj 2013

šalamún

Teraz nech sa vyjadrí aj ten "všadebol"Ferčák. Tezas, ups pardon Teraz nech si Ferčák kritizuje svoju bandu kumpánov. Nech povie, prečo nie je vybudované detské ihrisko
13. máj 2013

A.s.:

šalamún,
Ty predsa všetko vieś, zisti si kto organizoval PETÍCIU PROTI vybudovaniu bytoviek, ale pani Macháčkova a spol.,za VO II. Píly ,dala kladné stanovisko na výstavbu domov bez podmienok, ale ostatné už iste vieš veď si ,,šalamún" len nechápem prečo tak anonymne, keď Ťa každý pozná ako...
21. máj 2013

Marek_Prievidza

Bolo veľkou nevýhodou??? To je čo za právny výraz??? Treba napísať "bolo veľkou chybou" !! a dodať "nevýhodnú ústnu dohodu prijal ten a ten pracovník mesta alebo poslanec", ktorý je teraz za to zodpovedný a mal by spôsobenú škodu nahradiť z vlastného vrecka!!!
Tí, ktorí toto zanedbali by mali teraz zo svojho vybudovať ihrisko. Ktože to bol, vážení posranci, pardon za neúmyselný preklep... Ale takto by sa mali niektorí volať, lebo poseú čo sa dá... Ale veď netečie z ich vrecka a postihnuteľní nie sú, pravda...
TAK KTO???
21. máj 2013

Ing. Ferčák M.


Pri sedení poslancov VO II. so staviteľom, organizovaní petície proti výstavbe domov, poslanci z tohto VO neuznávali ani jeden náš argument. Staviteľa podporovali ,,zubami nechtami" a aj vyhrážkami.
Staviteľ bol ochotný akceptovať niektoré požiadavky, ale
poslancov naše argumenty a požiadavky podmienenej investície nezaujímali.
V podstate ich zaujímala len rýchla výstavba bytov, aby staviteľ domy postavil a nestaval ich v okolitých obciach.
Keď pani JUDr. Macháčková za VO II. Píly
nám telefonicky potvrdila súhlas s výstavbou domov, vzdali sme to...
26. máj 2013

Miroslav

Podmienený investície, participatívny rozpočet, robiť v prospech potrieb občanov, to sa v našom meste ,,nenosí" len (SAMO)správa vie všetko najlepšie a VOL(ič)OV potrebuje len 1 deň za 4 roky na zVOLE(nie)...
02. jún 2013

fercakove svedomie

Salamun nemas pravdu panko "vsadebol"Fercak to nevyriesi on ako predseda spolocenstva nevie riesit veci, ktore ma za ulohu ako predseda. To by nemohol sediet cely den za pc a udavat ohovarat spoluobcanov sidliska.
19. jún 2013

puchor

Onedlho tam budú dalšie bytovky.
20. november 2014

Odpoveď samosprávy

Detské ihrisko je opravené. Podnet je vyriešený. Prikladáme fotky z rekonštrukčných prác. V prípade záujmu priložíme aj fotku finálneho diela.

Michal Ďureje
hovorca mesta
21. november 2014

Alexandra

Veľmi sa tešíme za opravu ihriska, deti ho určite budú s radosťou využivať.
Fotky netreba prikladám určite všetci, ktorý tu bývame si všimli rekonštrukciu. Ešte ráz ďakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania