Výtlk na priechode

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Daniel 23. júna 2017

Dobrý deň, chcem upozorniť na výtlk na Nábrežnej ulici pri Kauflande priamo na priechode, ktorý sa stále zväčšuje po "fušerskej oprave". Ďakujem

26. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Daniel,
ďakujem za upozornenie. O predmetnej poruche vieme v súčasnosti je úsek stále zjazdný. V tejto časti komunikácie sa už ani nebudú robiť zásadnejšie, resp. definitívne opravy lokálnych porúch, bude udržiavaná iba zjazdnosť, nakoľko predmetný úsek je zaradený do komplexnej výmeny krytu vozovky. Taktiež mi nedá vám pripomenúť za akých podmienok bol tento výtlk opravovaný v zime, ale to sám dobre viete, nakoľko aj ten pôvodný podnet bol váš, preto mi príde veľmi nekorektné túto opravu, ktorú sme robili pri mínusových teplotách len preto, aby bola zabezpečená zjazdnosť, nazývať „fušérskú“. Prikladám aj naše vyjadrenie k danej oprave z tohto ročnej zimy, resp. link na podnet:

Vďaka technológií infražiarenia, ktorú sme zakúpili v minulom rok, sme mohli započať aj pri týchto poveternostných podmienkach opravy najkritickejších lokálnych porúch na komunikáciách. Niektoré opravy budú mať len dočasný charakter a po zlepšení klimatických podmienok a spustení obalovej súpravy na výrobu asfaltu pristúpime k definitívnej oprave. Práce sa začali v noci 2. 2. 2017 a priebežne budú pokračovať počas nasledujúcich dní. Konkrétne lokálna porucha na Nábrežnej ulici v priestore priechodu pre chodcov bola opravená 3. 2 .2017 v skorých ranných hodinách.
https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/36172/velky-vytlk

Taktiež by som vás chcel poprosiť, aby ste v rámci korektnosti prikladali k vašim podnetom reálne fotky, a nie „ilustratívne“ foto kataklizmického charakteru, ktoré častokrát absolútne nekorešponduje s reálnym stavom. V neposlednej rade by nám reálne fotky pomohli k lepšej identifikácií a k rýchlejšiemu riešeniu vašich podnetov.
Ďakujeme.

Roman Bartoš
vedúci strediska miestnych komunikácií a správy parkovísk
Technické služby mesta Prievidza
19. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Danielova fotografia pri podnete nie je reálna, ale ilustračná. Pripájame preto reálnu fotografiu z miesta, na ktoré Daniel upozornil. Realita je totiž iná, o niečo priaznivejšia, ako Danielova ilustračná fotka. Už v predchádzajúcej odpovedi sme uviedli, že o predmetnej poruche vieme, v súčasnosti je úsek stále zjazdný. V tejto časti komunikácie sa už ani nebudú robiť zásadnejšie, resp. definitívne opravy lokálnych porúch, bude udržiavaná iba zjazdnosť, nakoľko predmetný úsek je zaradený do komplexnej výmeny krytu vozovky.

Marián Kucman
referent pre projekty a podnety obyvateľov
Mestský úrad Prievidza
31. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Drobný lokálny defekt krytu vozovky bol opravený a predmetný úsek je v súčasnosti v plne zjazdnom stave. Práce boli realizované dňa 28. 7. 2017 v skorých ranných hodinách.

Roman Bartoš
vedúci strediska miestnych komunikácií a správy parkovísk
Technické služby mesta Prievidza

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania