Problém s parkovaním na ceste pod skalkov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Marian Koniček 06. júla 2017

Dobrý deň, dovolujem si vám napísať ohladom parkovania na ceste pod skalkov. Problém som sa snažil riešit cez poslancov, mestsku policiu a odbor dopravy. Do dnešného dňa žiadna činnosť. Píšem len z toho dovodu, že keď niekde človek zaparkuje jedným kolesom na trave, tak dostane papuču a mastnú pokutu! Zato nam, že vláčia blato do dvora a chudák vodič, ktorý tade jazdí pre komunálny odpad! Ďakujem za porozumenie a skoré vybavenie.

06. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko k nemu pripraví oddelenie výstavby na Mestskom úrade v Prievidzi.

Marián Kucman
referent pre projekty a podnety obyvateľov
Mestský úrad Prievidza
06. júl 2017

alex

Využil si všetky možné spôsoby na riešenie (cez poslancov, mestsku policiu a odbor dopravy) a vyriešenie žiadne. Podnet bude dlhodobo v riešení a autá si budú parkovať naďalej v pohode tak ako doteraz. Odvážnejší parkujú neďaleko v CMPZ bez uhradeného parkovného, veď prečo nie, niekto to nekontroluje.
Koniec mesta, nie je mesto, hlavne nezabudni zaplatiť dane a pri nasledujúcich voľbách si dobre rozmysli koho zakrúžkuješ.
Pevné nervy.
06. júl 2017

Iveta Toporová

Na ceste pod skalkou parkuju rozne auta, v pomerne vysokom pocte a ich majitelia nie su majitelmi bytov v danej lokalite. To treba riesit, pretoze prave tieto auta brania vyvozcom komunalneho odpadu v pristupe ku kontajnerom a su nuteni prechadzat cez nespevnenu plochu, v dosledku coho sa v pripade nepriazniveho pocasia znecistuje plocha priamo pred vchodmi a pod oknami majiteliv bytov . Tie treba riesit a nie auta, ktore patria majitelom prislusnych bytov a parkuju na spevnenej ploche( plochu a jej okilie cistia), kde nikomu a nicomu nezavadzaju a nebrania v prechode okolo iducich aut.
07. júl 2017

Sonic

Tam mozete volat aj dopravnu policiu nakolko nie je dodrzana vzdialenost 3+3m pre oba jazdne pruhy. A tiez na ten tahac z PE co tam veselo stava aj ked je v zakaze. :)
18. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dňa 15.01.2018 bola vykonaná zamestnancami MsÚ Prievidza a TSMPD, s.r.o. obhliadka. Mesto Prievidza vykonáva priebežnú údržbu a opravy miestnych komunikácii a spevnených plôch menšieho rozsahu v spolupráci s Technickými službami mesta Prievidza. Z uvedeného dôvodu boli práce zaradené do plánu opráv pre rok 2018. Rozsah prác – výkop ryhy a rozšírenie oblúku komunikácie, osadenie obrubníkov a realizácia skladby konštrukcie miestnej komunikácie s konečnou asfaltovou úpravou, bude realizovaný za priaznivých poveternostných podmienok, po zimnej údržbe.

Natália Svítková
referent pre podnety obyvateľov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania