Asociáli pri večierke

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Vladimír 17. júla 2017

Problém spočíva v každodennom stretávaní sa asociálov a rôznych živlov v okolí večierky na Trhovej ulici. Neustále hádky, hluk, výkaly, močenie, znečistenie prostredia, prespávanie v kríkoch. Polícia nič nerieši, príde, pokuká, vo veľa prípadoch si popodávajú ruku a odíde.

18. júl 2017

Vladimir

18. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Vyjadrí sa k nemu mestská polícia.

Marián Kucman
referent pre projekty a podnety obyvateľov
Mestský úrad Prievidza
18. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Čistenie Trhovej ulice a okolia je zaradené do harmonogramu výkonu v rámci aktivačnej činnosti.
Súčasný počet aktivačných pracovníkov nám dovoľuje venovať sa danej lokalite maximálne 1-2-krát týždenne.
Dnes, t. j. 18.7.2017, bol priestor aktivačnými pracovníkmi vyčistený.

Martina Gombarčíková
hlavný koordinátor aktivačnej činnosti
Mestský úrad Prievidza
18. júl 2017

Vladimír

upratanie priestoru je sice pekne,ale to si zvladame aj svojpomocne,problem robia ludia zdrzujuci sa v okoli Trhovej ulice,nie je tu dna co by sa tu dakto napity nevalal,nehukal,nemocil,neobtazoval okoloiducich,tie vulgarizmy a nechutne spravanie sa uz nedaju tolerovat a ono to len narasta geometrickou radou,ja neviem bud to vyriesi mesto,policia,alebo neviem niekomu z obcanov jedneho dna rupnu nervy
20. júl 2017

vigoo vigoo

požívanie alkoholických nápojov na verejnosti mimo podnikov a špeciálnych akcií je snáď v PD zakázané...či ?
20. júl 2017

Vladimír

na Trhovej neplatí nič
21. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za podnet. Využijeme ho pri plánovaní služieb v rámci hliadkovej činnosti Mestskej polície v Prievidzi. Pre efektívne vyriešenie problému môžete popisované skutočnosti oznámiť aj anonymne na bezplatné tel. číslo 159.

Mestská polícia Prievidza
16. august 2017

Majo

Vobec sa to tu neylepsuje. presne ako napisal Vladimir, je to tu na kazdodennom poriadku. Kazdy den tu popijaju pri vecierke, znecistuju okolie spakmi od cigariet, vykonavaju malu potrebu pod oknami a do stromami. No a mestska policia nic nerobi, len sa prevezie autom okolo. Potom ma, aky vyznam ich volat.
31. máj 2018

Vladimir

A situacia sa opakuje dokola

Tak ako cely rok,zima,ci dazd,pred vecierkou na Trhovej ulici sa kona jedna velka nekonciaca sa party bezdomovcov,robosov a roznej luzy.Prislo nam leto,situacia sa krasne stupnuje,od rana do noci tu mame vykvet,menzu spolocnosti a ukazka ich genitalii a ukaziek vyprazdnovania sa zo vsetkych telesnych otvorov.Dakujem,ze sa celorocne stazujeme a nic sa stym nerobi,netvrdte mi,ze ano,ze msp zasahuje...nezasahuje,neriesi.Moje male dieta je rado,ze v tychto horucavach,ked sa snazi zaspat musi mat zavrete okna,lebo by poculo len hluk,som rad,ze si ani nevyvetrame,bez toho aby sme sa nedozvedeli,co jednotlivi stamgasti,kde behom svojho plodneho zivota zazili.Este raz vdaka za nic menom obyvatelov tejto super lokality,ja osobne sa stahujem,tu viac nebudem,a ani v Pd,radsej smer vidiek.
31. máj 2018

vigoo vigoo

na Severe je to obdobné, akurát tam si ešte rozložia pet fľašky s lacným vínom rovno pred obchodom a žobrú drobné...
30. júl 2019

Vladimir

Trhová ulica-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Na Trhovej ulici,ako som pisal uz pred dvoma rokmi sa zdruzuju doslova,ostavaju po nich vykaly,zvratky,odpadky a vsetky telesne tekutiny ake dokaze ta ..... vyprodukovat,bolo mi slubene,ze podnet sa riesi a uspesne za ucasti MsP,no to asi tak uspesne,ako kolonizujeme Mars,dnes cely den od skoreho rana tu lezi asi desat ozratych ,zobre,sere,cura,nadava uraza a kedze MsP to uspesne riesi,su tu doteraz,cize si uzivam s malym dietatom ich pritomnost takmer 12 hodin,takto je to tu kazdy den.Pred dvoma rokmi som vypisoval,posielal fotky,videa a nic sa nezmenilo,len sa to zhorsilo,vtedy som povedal,ak to mesto nezmeni,odchadzam,nie len z Trhovej,ale z Pd.nastal cas,pohar pretiekol,o dva mesiace sa stahujem na dedinu,dakujem.
30. júl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý den,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania