Vrak na Košovskej ceste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 19. júla 2017

Vedľa cesty na Košovskej ulici je v kríkoch umne schovaný vrak VW Passat. Podľa nadštandardnej výbavy vo forme závesov je možné usúdiť, že zrejme slúži ako ubytovacie zariadenie.

Kedy bude vrak odstránený ?

19. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za zaslanie podnetu.
Vyjadreniu k nemu poskytne Mestská polícia Prievidza.

Marián Kucman
referent pre projekty a podnety obyvateľov
Mestský úrad Prievidza
21. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
O tomto vozidle vieme, jeho majiteľ zomrel a vo veci dedičstva koná p. notárka, s ktorou sme v kontakte. Po ukončení dedičského konania, ktoré určí nového vlastníka vozidla, resp. konaním určí, že vlastníctvo k vozidlu nadobúda štát, bude možné uplatniť postup v zmysle zákona o odpadoch zo strany príslušných orgánov a podniknúť kroky k odstráneniu vozidla. V súčasnosti sme požiadali o pomoc právnu kanceláriu mesta, nakoľko rozhodnutie o jeho odstránení nie je v kompetencii mestskej polície.

Mestská polícia Prievidza
13. september 2017

Ľubo

Odstránenie autovraku

Nepojazdný autovrak červený VW, Košovská cesta, predtým zaparkovaný na parkovisku Skanska, už cca 2 mesiace presunutý na okraj cesty.
20. november 2017

Ján Kriška

Vrak na Košovskej ceste

Dobrý deň.
Chcel by som vám nahlásiť aut.vrak,ktorý je už vyše roka odstavený na Košovskej ceste pri OSP.Na toto som už tri krát upozornil policajtov a nič sa nedeje,rád by som bol,keby sa to vyriešilo,dúfam,že sa to vyrieši do konca roku a že tam neostane ďaľšiu zimu.Ďakujem.
18. január 2018

Odpoveď samosprávy

Na základe uznesenia príslušných úradov zo dňa 2.10.2017 sa vlastníkom vozidla stala Slovenská republika, ktorej zástupcovia po našich urgenciách, zabezpečili dňa 18.1.2018 odstránenie vozidla.


Mestská polícia Prievidza

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania