Neprehladne krizovatky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Sonic 26. júla 2017

Dobry den.
Po vytvoreni parkovacej zony sa auta premiestnili parkovat na ulicu Andreja Kmeta. A vznikol problem na kazdej krizovatke, nie je dostacony vyhlad pri vjazde na tuto ulicu. Jedna sa o ulice: Vajanskeho a Podjavorinskej a tiez pri moste ako je na fotke. Problem by vyriesilo dopravne znacenie zakaz zastavenia a zlta ciara v tychto usekoch.

27. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Vyjadrí sa k nemu referát dopravy MsÚ Prievidza.

Marián Kucman
referent pre projekty a podnety obyvateľov
Mestský úrad Prievidza
09. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Vozidlá v križovatke parkovať nesmú. Mestská polícia preto zvýši hliadkovú činnosť v tejto lokalite a bude riešiť vodičov, ktorí odstavia auto v križovatke. Hliadka mestskej polície vykonávala kontrolu v lokalite aj 8. 8. 2017 a udelila aj niekoľko pokút. V kontrolách bude mestská polícia pokračovať.

Marián Kucman
referent pre projekty a podnety obyvateľov.
Mestský úrad Prievidza
10. august 2017

Sonic

Som spokojny s odpovedou. Ved aj v TV bola uverejnena. Tak snad sa to podari vyriesit. Dakujem
23. február 2018

Katarína

Musím zareagovať aj na tento podnet. Bohužiaľ aj v tomto podnete žiadna zmena nenastala. Stále na uvedenej ulici vznikajú kolízne situácie vozidiel. Vozidlá ohrozujú aj nás chodcov svojou bezohľadnou jazdou po chodníku, keď sa musia navzájom uhýbať kvôli zle parkujúcim vozidlám. Hliadky MP som ešte na uvedenej ulici nevidela riešiť dopravné priestupky čo je škoda. Problematická je celá Ul. A. Kmeťa, nakoľko sa zmenila na parkovisko pre vodičov, ktorí nechcú platiť v parkovacej zóne. Mesto by malo pouvažovať o tom, či aj uvedenú ulicu nezaradiť do parkovacej zóny, prípadne osadiť dopravnými značkami zákaz státia. Taká kľudná a tichá časť mesta to voľakedy bola, ale mesto to svojou parkovacou zónou zmenilo na jedno veľké parkovisko!
18. február 2020

Katarína

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať predstaviteľov mesta, kedy už konečne rozšíria parkovaciu zónu aj na mestskú časť Piesky? Tá situácia, že si z Ul. A. Kmeťa a priľahlých ulíc spravili vodiči parkovisko je neúnosná! Spĺňajú vôbec uvedené ulice šírkové pomery na parkovanie vozidiel? Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania