Parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Navi 26. júla 2017

Chcel by som požiadať o vyznačenie parkovacích miest pred domom Svätoplukova 99. Z dôvodu nerovnomerného parkovania ( veľké rozostupy vozidiel, neprispôsobenie sa odstaveným vozidlám... ) sa nedostatočné miesto na parkovanie zmenšuje. Prípadné zväčšenie parkovacích plôch by pomohlo aj pri príjazde zásobovacích áut pre A-Club a aj pri odvoze separovaného odpadu vozidlám TT, ktoré majú občas problém prejsť bez poškodenia vozidiel a ničia trávnik. Chcel by som vás týmto požiadať o umiestnenie dopravnej značky B1 s dodatkovou tabuľou E12 z dôvodu častého parkovania vozidiel návštevníkov A-Clubu, pričom na hlavnej ceste pred prevádzkou sú voľné parkovacie miesta, čím nájomníkom znemožňujú parkovanie pred domom. Za vyriešenie problému ďakujem.

27. júl 2017

Albert Chuťka

Si ďalší v poradí, lebo na Ľ.Ondrejova oproti COOP Jednote čakáme už niekoľko rokov, pričom to malo byť v jarných mesiacoch už hotové!!? Namiesto toho nám úpravou parkovania pribudli dodávky nad 5 m z celých Zápotôčkov!!?
27. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za zaslanie podnetu.
Stanoviská poskytnú Technické služby mesta Prievidza a referát dopravy MsÚ Prievidza.

Marián Kucman
referent pre projekty a podnety obyvateľov
Mestský úrad Prievidza
05. apríl 2018

Navi

Do dnešného dňa bola samospráva schopná len vyplniť jamy v okolí cesty makadamom a zvibrovať ho... Aké je vlastne stanovisko Technických služieb a Referátu dopravy MsÚ?
17. apríl 2018

Navi

Zásobovacie autá A-klubu a všetky ostatné vozidlá, nám už jazdia po živom plote, jediná možnosť ako sa vyhnúť zaparkovaným autám a nepoškodiť ich. Správa mesta nasypala makadam a je to... Žiadam samosprávu už konečne riešiť tento stav a buď odstrániť alebo vysadiť nový živý plot, vyznačiť a rozšíriť parkovacie miesta v uvedenom priestore. Vjazd od hlavnej cesty je často blokovaný návštevníkmi A-klubu, preto by bolo vhodné ho označiť vodorovným značením V12a.
18. apríl 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

upovedomili sme samosprávu o aktualizácii tohto podnetu.

S pozdravom,

Martin Kollárik
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania