Zákaz parkovania dodavok

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Jana Žiakova 18. augusta 2017

Dobry den,
Chceme vyslovit velku nespokojnost! Zakaz parkovania na urcitych uliciach pre dodavky iba presunul problem o par ulic dalej. Nie je mozne, ze pridem z prace domov a mam pri vchode 5 dodavok! Vas zakaz ludia riesia nasledovne. Riesim momentalne ulicu J.Matušku a Okáĺa, kde byvame my - dodavky maju cez noc pri nasich bytovkach, rano pridu na osobnom aute, presadnu si do dodavky a teda stale nam zaberaju miesto. Cez noc tam samozrejme ostava dodavka. To ste preco takto vyriesili? Nerozumieme tomu a ziadame napravu. Tak dajte teda zakaz parkovania dodavok aj na dalsie ulice, ci my mame parkovat na streche?

19. august 2017

Albert Chuťka

Toto riešenie je nesystematické a problém Ste presunuli len na iné miesto. Na ul. Ľ.Ondrejova je situácia podobná! Keď sme napadli tento problém, bolo prisľúbené, že projekt bude rozšírení aj na tieto ulice, ale to tiež nie je komplexné riešenie, lebo to bude pokračovať ďalej. Ponúka sa možnosť vybudovania odstavnej plochy pri škole J.Šafárika pri ceste k novým bytovkám na pravej strane od nej a tam sústrediť dodávky. Už nestrpčujte ľuďom, ktorí prídu o 22 hod. z práce a všetkým ostatným život, lebo firemné vozidlá majú parkovať v areáloch firiem!!?
21. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za zaslanie podnetu.
Stanovisko k nemu pripraví referát dopravy Mestského úradu v Prievidzi.

Marián Kucman
referent pre projekty a podnety obyvateľov
Mestský úrad Prievidza
25. august 2017

vigoo vigoo

celoplošný zákaz parkovania úžitkových vozidiel v obytných zónach v celom meste !!! A nie len pred panelákmi, aj popri hlavných cestách. Parkovanie je jeden a "obrovský" problém aj bez nich. Sídlisko Kopanice je ich rovnako plné...
25. august 2017

Albert Chuťka

Je to tak, lebo sa nedodržuje zákon o parkovaní úžitkových služobných vozidiel a zodpovední za tento stav to tolerujú!!?
04. október 2017

Jana Žiakova

Dobry den, dockame sa aspon odpovede na nas podnet? Toto je dost velky problem a tak ziadame odpoved a nasledné riesenie tohoto problemu, kt.ste vasim zakazom parkovania dodavok vyrobili na inych uliciach... !!!!!
04. október 2017

Odkazprestarostu.sk

Podnet sme opät preposlali samospráve.

Matej Matejov
admin OPS Prievidza
04. október 2017

Albert Chuťka

Vaše prehadzovanie si problému od jedného kompetentného k druhému nič nevyrieši!? Už konečne niečo robte, aby Ste si Vaše platy zaslúžili!!
19. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v tejto časti plánujeme rozšírenie zóny s obmedzím parkovania vozidiel dlhších ako 5,3 m. Projekt je v prípravnej fáze a čakáme na potrebné určenia. O ďalšom postupe budeme informovať.

Michal Ďureje
hovorca mesta
07. november 2017

Odpoveď samosprávy

Na základe pozitívnych ohlasov obyvateľov mestskej časti Nové Mesto a žiadostí o rozšírenie zóny s obmedzeným státím pre vozidlá dlhšie ako 5,3 m z mestskej časti Zapotôčky, sa mesto Prievidza rozhodlo rozšíriť spomínanú zónu aj o mestskú časť Zapotôčky. Práce boli realizované zamestnancami Technických služieb mesta Prievidza začiatkom mesiaca november. Od rozšírenia zóny s obmedzením si sľubujeme zamedziť státiu vozidiel s celkovou dĺžkou viac ako 5,3 m v predmetných lokalitách a tým zlepšiť komfort obyvateľov spomínaných mestských častí.

Roman Bartoš
Vedúci strediska miestnych komunikácii a správy parkovísk
07. november 2017

Albert Chuťka

Roman, ďakujem za všetkých! Už ostáva len vyznačenie parkovacích miest na Ľ.Ondrejova!
09. december 2017

Ján M.

Nič sa tým nevyrieši pokiaľ nebudú sankcionovaní tí ktorí tento zákaz porušia. Teraz s mi len stačí pozrieť z balkóna a vidím parkovať dve tri dodávky každý deň a nič sa s tým nerobí,hlavne že na každom druhom stĺpe je nápis "monitorované kamerovým systémom".

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania