Vjazd/parkovanie pred Úradom práce - blokovanie zamestnancami

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
lucia 13. septembra 2017

Dobrý deň, chcem sa na Vás obrátiť pri riešení problému s parkovaním a prístupom pred Úrad práce pre osoby ŤZP - odkázané na individuálnu prepravu. Ako osoba ŤZP som nútená často vybavovať úradné záležitosti a kvôli nerešpektovaniu dopravnej značky hlavne zamestnancami je problém dostať sa autom bližšie ku vchodu. Priestranstvo pred úradom je dlhodobo blokované autami zamestnancov, ktorí podľa dopravného značenia nemajú pred vchod ani len povolený vjazd - zamestnanci nie sú dopravná obsluha. Pred priestranstvom je umiestnená značka Zákaz vjazdu - okrem držiteľov preukazu ZŤP a imobilný s individuálnou prepravou a taktiež okrem dopravnej obsluhy. Zamestnanci úradu tu z uvedeného dôvodu so súkromnými autami nemajú čo robiť. Ďakujem za riešenie a častejšiu kontrolu dodržiavania značky.

14. september 2017

Odpoveď samosprávy

Predmetné dopravné značenie bolo umiestnené z vôle Úradu práce sociálnych vecí a rodiny. S daným podnetom môžete kontaktovať priamo vedenie UPSVaR. Podnet im samozrejme prepošleme, ale z pozície inštitúcie MsÚ Prievidza sa nebudeme vyjadrovať k potrebe osadenia dopravného značenia pred inou inštitúciou bez jej vyjadrenia.

Michal Ďureje - hovorca mesta
14. september 2017

lucia

Pán hovorca tu nešlo o potrebu osadenia nového značenia, ale o to, že nie je rešpektované súčasné značenie.. Či mám tomu rozumieť tak, že keď značenie bolo osadené z vôle úradu, nemusí byť rešpektované? Lebo v súčasnosti rešpektované nie je..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania