Žiadny rozhľad pri výjazde z jednosmerky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Lucia 13. septembra 2017

Dobrý deň, chcem sa opýtať na parkovanie na Nábreží A. Kmeťa. Z jednosmerky (ul.Vajanského) je nedostatočný výhľad. Autá tam parkujú natlačené na výjazd z jednosmerky. Vychádzajúce autá musia "vykuknúť" až do protismeru. V decembri mi tam narazili do boku auta a včera skoro tiež. Nedali by sa dať bud žlté čiary alebo zákaz parkovania aspoň na pár metrov z každej strany na A. Kmeťa?

14. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Vozidlá v križovatke parkovať nesmú 5 metrov od ohybu križovatky. Mestská polícia preto zvýši hliadkovú činnosť v tejto lokalite a bude riešiť vodičov, ktorí odstavia auto v križovatke.

Michal Ďureje - hovorca mesta
14. september 2017

Lucia

Ďakujem za odpoveď a dúfam, že sa to poposúva, pretože autá určite parkujú bližšie ako 5 metrov.
14. september 2017

Tomáš

Pridával som rovnaký podnet 29.6.2017 (Sever) ... Do dnešného dňa ŽIADNA reakcia zo strany MsP, ani kontroly na mieste. Dúfam, že vo Vašom prípade to bude iné, tú ulicu dôverne poznám.
14. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, nesúhlasím s reakciou Tomáša. MsP Prievidza vykonáva hliadky takmer pravidelne. Jeden príslušník mestskej polície v danej lokalite býva a rieši predmetné nevhodné parkovania aj v čase osobného voľna. Žiaľ musíme si uvedomiť, že nevhodné parkovanie vodičov je v prvom rade len a len o ľuďoch.

Michal Ďureje - hovorca mesta
21. september 2017

Sonic

Ja som pridal podnet na tuto ulicu, dodnes som nevidel ziadne policajne auto tadial prejist, ani ziadnu papicu na kolese auta. A tie iste auta tam stoja rovnako na tom istom mieste. Navrhoval som zlte ciary a bol by pokoj. Dodnes ziadna zmena.
21. september 2017

Lucia

Žlté čiary by boli najlepšie. Chodím tadiaľ každé ráno a každé poobede...tie isté autá, tak isto zaparkované..žlté čiary by obmedzili tých, čo chodia papať do Sabie
25. september 2017

Tomáš

Dobrý deň Michal, dovolím si nesúhlasiť ja s Vami, ak sa teda Váš komentár vzťahuje na ten môj. Tu na severe MsP nevykonáva takmer žiadnu hliadku a ak aj áno, nezažil som ešte na karasinách ani jednu "papuču" za parkovanie. A ani hliadkovanie policajta MsP som tu ešte nevidel, nakoľko usudzujem ,že ak hliadkuje počas svojho osobného voľna, nemá k dispozícii služobné auto. Možno by stačilo, aby sa policajti, ktorí stále sliedia len na nezaplatené parkovné dole v zónach presunuli aj do iných častí mesta.
03. október 2017

Sonic

Kreslili sa zlte ciary, ale na ulici Skarvana. Aby nahodou niekto nestal pred barakom. Ale bezpecnost premavky uz nikoho nezaujima na pieskoch. Ked chcem ist na hlavnu cestu musim lecym autom ist do cesty snad by sa mali uradnici previezt tadial aby videli ake to tam je. Ked idem cez most na piesky nevidim v pravo nic. Lebo tam stoji plno aut. Tak cca 6 vzdy! Z toho jeden vrak.
15. október 2017

alex

Sonic trochu blbý komentár, Aby náhodou niekto nestal pred barakom. Asi nevieš koľko rodín býva v takom baraku. Keď chcú ísť von kľučkujú ako zajace pomedzi autá, aj pohrebáci majú problém. Však nebožtíka môžu vyhodiť aj von oknom. Daj požiadavku na mesto, potom technické cca za 5 rokov namaľujú čiary aké len chceš. Neteš sa, aj tak analfabeti na nich budú stáť, nič sa im nestane.
23. február 2018

Katarína

Žiadna zmena nenastala. Stále na uvedenej ulici vznikajú kolízne situácie vozidiel. Vozidlá ohrozujú aj nás chodcov svojou bezohľadnou jazdou po chodníku, keď sa musia navzájom uhýbať kvôli parkujúcim vozidlám. Hliadky MP som ešte na uvedenej ulici nevidela riešiť dopravné priestupky. Problematická je celá Ul. A. Kmeťa, nakoľko sa zmenila na parkovisko pre vodičov, ktorí nechcú platiť v parkovacej zóne. Mesto by malo pouvažovať o tom, či aj uvedenú ulicu nezaradiť do parkovacej zóny, prípadne osadiť dopravnými značkami zákaz státia.
26. február 2018

Lucia

Nič sa na tejto križovatke nezmenilo. Najnovšie tam parkuje biela dodávka, takže dopravná situácia je o to zaujímavejšia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania