Tankodrom

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Hanka 19. septembra 2017

Vjazd na parkovisko z hlavnej cesty je zniceny. Vjazd by mal byt pohodlny, ma pozvolne stupat a nema nicit auto. Cesta pokracujuca za vjazdom tiez vyzera hrozne. Prosim nie len o skvalitnenie cesty ale neozaj aj o ten vjazd! Zvykne sa to zanedbat. V neposlednom rade ak sa opravi aj parkovisko, bolo by dobre namalovat aj parkovacie boxy.

22. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu. Váš podnet je rôznorodý, skúsime sa zamerať na opravu výtlkov a prekonzultovať s odborom výstavby MsU zníženie nábehu na chodník. Je potrebné si ale uvedomiť, že predmetné prevýšenie chodníka od cesty je v tomto prípade štandardné, nakoľko komunikácia vyúsťuje do chodníka a nie do druhej cestnej komunikácie.

Michal Ďureje
hovorca mesta
22. september 2017

Hanka

Dobrý deň. Možno by stačilo keby pri tom prevýšení vjazdu nebol pozdlž celého toho obrubníka vjazdu taký výtlk. V tom prípade by tam koleso auta " nevhuplo" . Skúste sa na to zamerať z tohto hľadiska. Prípadne sa ísť osobne pozrieť na dané miesto. Ďakujem
22. september 2017

Hanka

Hneď vedľa konkretizovaného prevýšenia je taký istý vjazd do druhej uličky a ten je v poriadku. Čiže skúsiť sa motivovať týmto vjazdom:)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania