Vybeh pre psov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Rastislav Gasparovic 16. júna 2013

Chcel by som sa opytat kedy mesto konecne pokosi vybeh pre psov na sidlisku sever na ul. Clementisa ludia co platia mestu za milacikov nemale eura by si zasluzili keby sa mali kde ich psici aj prebehnut momentalne je tam 70cm vysoka trava a dobry mesiac sa tam uz neda chodit vencit. Psickari platia mestu asi len za lasku k nemej tvary ked im mesto nevie ani len pokosit travu vo vybehoch pre psov.

17. jún 2013

Miro

Pokosiť by to mali čím skôr, pretože táto tráva vadí aj v rozhľade v križovatke so snežienkovou ulicou.
17. jún 2013

Ivan

pri kosení majú super logistiku, niekde nekosili ešte ani raz, ale park Skotňa kosili v piatok už druhýkrát...
17. jún 2013

Strýko Fester

Tak tak, skotňu už druhý krát kosia a tú krídlatku čo je hneď vedľa ani raz.
17. jún 2013

Evelor

asi z tej krídlatky plánujú vyrábať liečivé preparáty a čakajú kým dosiahne aspoň 3-metrovú výšku :)
17. jún 2013

kakuzo nakamura

Ty EVELOR chod do lekarne si ho kup.stoji 21 euro mozno ti pomoze a uz nebudes pisat ako male decko.Je trapne ako sa stazujete ,ze sa nekosi vy ste slep.alebo si robyte srandu.20rokov sa tu nekosilo všade bola trava po kolena a teraz kosi sa prav.viackrat.Pri golfovom ihrisku sa ludia cele roky nemohli opalovat koly vysokej trave,mal.psov tam nebolo vidiet.Z Opatoviec tam chodili ludia kosit travu pre zajace tak čo sa stazujete ste smiešny
18. jún 2013

Strýko Fester

Ejha včera z nej trošku po pri chodníku skosili ale rozniesli ju 5 metrov od tade. A ty Kakuzo čo si taký zástanca tej Krídlatky? To ju tu po Prievidzi vysádzaš?
18. jún 2013

Evelor

Pozor na Kakuza, on je veľký milovník krídlatky. Je to taká milá rastlinka, napríklad vedľa cesty Pod skalou už nerastie žiadna čierna baza alebo divé maliny, ale iba krásna a liečivá krídlatka.
18. jún 2013

kakuzo

Prečo so zastanca Kridlatky,lebo da sa z nej vyuzit jej lečive učinky z korena.To vedeli uz v starej Cine pred 2ooo rok.u nas to vačšina ludi ani netuši.zial.Nevysadzam ,ale pestujem goji.Kamoš Evelor som rad ,ze mas rad čiernu a hlavne po skalou tam je blizko cesta a tie splod.z aut tej baze pomaha asi je ešte černejšia plus nedaleko zinkovna nuz dobru chut.Neviem či sisi všimol ,ze z nasho mesta zm.napr.vrabec,holuby sa utracaju a podme zničit kridlatku atd.všetko zničme a potom čo zničime seba a prestahujeme sa na inu planetu.Vykasl.sa na kridlatku japonsku a uvarte si radšej pravu japonsku polievku miso-shiro-potrebujete na nu 1bielu redkovku,tofu syr,morke riasy suš.a pastu miso or.kup.vo veveričke pri Priemstave vyrobena sojova pasta miso-shiro z Osaky tak dobru chut
18. jún 2013

Strýko Fester

hmm taký výborný koreň z Krídlatky na ktorý tam štia psi, normálne si mi chuť na ňu spravil.Ale tu ide o to že to nemá kto využívať, chcel by som vidieť Ľudí z mesta ako tam kopu nejaké korene a určite to nevadí že tam je cesta a tie splodiny a posyp čo tam furt TeZaS dáva. To treba vyhubiť a nie to tu podporovať. Rovno môžme vysádzať Bolševníky však to je pekná, invazívna rastlina...
19. jún 2013

Evelor

Na určitých ľudí žiadne logické a racionálne argumenty nezaberajú, keď využívať tak využívať a nič iné nechcem ani počuť ! A ticho tu bude, žiadne odvrávanie, zoberme lopaty a hurá vykopávať korene, veď onedlho bude krídlatka rásť úplne všade.
19. jún 2013

kakuzo

Stryko Fester štia psy a moz.no aj mačky a ludia.Nehnevaj sa z lekarskeho hlad.moč nie je škodl.Doprial by som ti vidiet napr.vyrobu parok,salam,konzer.paštek.viac by si ich nejedol.Bud kludny Tezas tam tažko niečo dava,ten skor daval do vrecka sebe ako minat material.A Evelor za 32 euro-na mna zabera ryby olej z Islandskej tresky ked ma napr.bolia kolena aj cholesterol ušiel.Tak dobre uz som ticho a bol by som rad keby ste si pani kup.knihy .Cinska med.doktor Kao TUO alebo kniha zlteho cisara o vnutornornom lekarstve a zmenite nazor na tu zlu kridlatku japonsku.
20. jún 2013

John Deere

keď niekto chce využiť tu kridlatku nech si ju vypestuje na svojom sukromnom pozemku
21. jún 2013

kakuzo

John Deere dobry napad,včera jedneho pol.zranila kridlatka ked na nu spadol.Mas zaujimave auto to budem potrebovat ked budem sadit tu kridlatku.Vyuzijem pri tom mudrost ma´jstra Mičur.
26. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Začiatkom jarných mesiacov bolo daždivé počasie, ktoré nám komplikovalo kosenie verejnej zelene. Môžeme povedať, že išlo až o extrémne daždivé počasie. V čase keď počas dní neustále pršalo sa technicky dalo kosiť iba veľmi ťažko. Z toho dôvodu nám v kosení vznikol časový sklz, ktorý sme neskôr museli dobiehať.
Prioritne sme tak kosili pozemky vo vlastníctve mesta Prievidza- teda LV I. Nekosíme pozemky vo vlastníctve LV 0 (teda pozemky s nezisteným vlastníkom), alebo súkromné pozemky. Niektoré výbehy pre psov, ktoré v meste máme sú práve pod vlastníctvom LV 0.
Prioritne sme museli dohnať kosenie verejnej zelene na sídliskách, v centre mesta a reprezentačnej zelene. Až následne sme sa pustili do kosenia výbehov pre psov na pozemkoch LVO. Momentálne je už aj tento výbeh pre psov pokosený.


M. Ďureje

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania