Nedokončený chodník

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 20. júna 2013

Vodozádržný chodník na ulici Clementisa bol prednedávnom zrekonštruovaný. Vedenie mesta sa tým samozrejme pochválilo, avšak nikde sa už samozrejme nezmienilo o tom, že chodník nebol zrekonštruovaný celý. Jeho časť od zastávky MHD až po materskú škôlku je v otrasnom stave, betónový povrch je celý pokrytý štrkom, prachom a iným bordelom, po ktorom sa výborne chodí a keď zaprší, tak sa ešte krásne nalepí na podrážky topánok.

Je zrejmé, že chodník nebol dokončený kvôli nedostatku financií. Avšak snáď by mesto mohlo zabezpečiť aspoň dôkladné vyčistenie zatiaľ nezrekonštruovaného chodníka, nech je po ňom možné normálne chodiť.

20. jún 2013

John Deere

financie na ten chodník získalo mesto od štátu, len neviem či správne vypočítali koľko m toho chodníka sa malo spraviť alebo kde sa stala chyba
01. júl 2013

Lano

To vypada na bordel este zo zimnej udrzby, Minule som isiel po nom hore do pivarne a bol celkom cisty a schodny, urcite sa po nom islo lepsie ako ked tam boli kusy rozpadnuteho asfaltu. Skor ako dokoncenie tohto chodnika by som opravoval cestu, ktora je hned vedla, tod moj nazor.
02. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Daný chodník bol financovaný z dotácie od Úradu vlády SR v rámci Druhého realizačného projektu v rámci Programu revitalizácie krajiny a integrovaného manažmentu povodí SR pre rok 2011 – Revitalizácia poškodených častí a ochrana intravilánov obcí, kde bol špecifikovaný účel použitia finančných prostriedkov. Vzhľadom na množstvo fin. prostriedkov bolo realizovaných približne 208 m.Na opravu zvyšných cca 110 m sa momentálne vypracováva projektová dokumentácia. Požiadavka na realizáciu druhej časti chodníka bude zaradená do II. úpravy rozpočtu mesta Prievidza na rok 2013.



Dušan Suja
referent výstavby
08. júl 2013

Anonymný užívateľ

Chodník bol vyčistený a podnet môže byť označený ako vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania