Výtlky na Snežienkovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Nespokojny Obcan 04. novembra 2017

Dokedy budeme znášať zlý technický stav cesty Snežienkova v Pd. Ved to už trvá viac ako dva roky a stále sa nič nedeje. Kto bude platiť opravy poškodených áut? Cesta je sama diera. Ci zase sa niečo čaká? Volby sa blížia.

05. november 2017

Albert Chuťka

Ulica Matušku a Fándlyho na Zápotôčkoch je v takom istom stave vrátane chodníkov,po ktorých chodia deti do školy a predškolských zariadení a starší ľudia do kostola a domova pre seniorov, otras a hanba Prievidze!?
10. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za nahlásenie podnetu. Dnes sme boli s kolegom Romanom Bartošom osobne skontrolovať aj stav ulice Snežienková vo veci opráv výtlkov na predmetnej komunikácii. Musíme priznať zlý stav tejto komunikácie. Snežienkova ulica je zaradená do zoznamu opráv komunikácií, t.j. bude na nej vymenený asfaltový povrch. Začiatok prác je naplánovaný na jarné mesiace budúceho roka.
Nakoľko je predmetná komunikácia v havarijnom stave, zhodli sme sa na potrebe sanácie niektorých nebezpečných výtlkov. Je potrebné si uvedomiť, že opravy výtlkov na celej ceste sa z dôvodu kompletnej opravy robiť nebudú.

Michal Ďureje
hovorca mesta
15. november 2017

Jozef

Pán hovorca,

je smutné, že na rozbité cesty Vás musia upozorniť občania. Je fakt že cesta na Snežienkovej je rozbitá už dva roky. Cca. 1/2 roka dozadu ste dali značky pozor hrboľ a to bolo podľa Vás vyriešené. Môžete sa hanbiť. Teraz píšte , že ste to boli s kolegom obzrieť. A čo ste spravili za toho 1/2 roka aby ste to aspoň zaplácli Vaším "zlepšovákom" - aspoň zabetonovaním keď už nie zaasfaltovaním. J a viem , je to málo frekventovaná cesta, po ktorej "neprejde denne" toľko aut ako po Poľnej ulici. Nuž čo, asi na Snežienkovej nebýva nikto z mestkého úradu

Prajem pekný deň
30. november 2017

Petra

Dobry den, Tiez nechapem preco sa Snezienkova ulica uz neopravila skor, ta cesta je rozbita cca 2 roky a posledny rok su tam obrovske vytlky. Myslela som ze na jesen sa cesta opravi, kedze denne tade musime jazdit s detmi do skoly a nicime si tam auta, ale namiesto toho pan Bartoš tam osadi znacky ze pozor vytlky?! Ako smiesne...A zase cakat pol roka, no co dodat smutne, taketo cesty veru inde v EU nenajdeme.
15. december 2017

Odpoveď samosprávy

V priebehu 50. týždňa boli dokončené práce na zabezpečení zjazdnosti predmetnej komunikácie. Nakoľko v roku 2018 bude komunikácií kompletne vymenený kryt vozovky, opravy nemajú charakter definitívny, jedná sa iba o opravy ktorými sa zabezpečuje zjazdnosť. Spôsob sanácie lokálnych porúch boli závislé od poveternostných podmienok a boli realizované či už technológiou žiareného recyklátu, alebo betónovej výplne. Okrem spomínanej komunikácie na Snežienkovej ulici sme obdobným spôsobom postupovali aj na komunikáciách na Ulici Clementisa a Nováckeho, ktorým sa bude taktiež kompletne vymieňať kryt vozovku v roku 2018.

Roman Bartoš
Vedúci strediska miestnych komunikácii a správy parkovísk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania