Poškodená dopravná značka - Clementisa

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 25. júna 2013

Na križovatke ulíc Clementisa a Snežienková je poškodená dopravná značka.

26. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Ďalšiu časť opráv zvislého a vodorovného značenia na tento rok -2013 budeme robiť v nasledujúcich týždňoch. Momentálne pripravujeme verejné obstarávanie na opravy poškodeného dopravného značenia. Po ukončení verejného obstarávania začneme s opravami. Pripomíname, že značná časť dopravného značenia bola opravená v prvej polovici tohto roka.

M. Ďureje
26. jún 2013

Juraj

Opravu takto poškodenej značky bez problémov zvládnu aj pracovníci SMMP - stačí narovnať stĺpik a pootočiť dopravné značky. Takže sa tu netreba hneď oháňať verejným obstarávaním ako keby sa na opravu malo preinvestovať niekoľko stoviek EUR.

Rovnako by bolo vhodné zapojiť zdravý rozum a zabezpečiť urýchlenú opravu poškodenej značky Daj prednosť v jazde na križovatke Mariánskej a Záhradníckej ulice - viď podnet z 10.6. Namiesto toho odbor výstavby poskytol úplne odveci odpoveď. Ak by sa na tejto križovatke stala dopravná nehoda v dôsledku toho, že značku nie je dobre vidieť, zodpovednosť za to bude niesť mesto Prievidza ako správca komunikácie. O poškodenej značke vedia už takmer 3 týždne a doteraz s tým neboli schopní nič spraviť !!! Tomuto sa vraví zodpovednosť !
01. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Uvedenú dopravnú značku skontroluje pracovník MsÚ s cieľom zistiť rozsah poškodenia stĺpika a úchytov značenia. Podľa výsledku prehliadky bude značka v krátkom čase opravená.

Ing. Dušan Kohút
referent výstavby

29. júl 2013

Juraj

Aj po viac ako mesiaci je značka stále poškodená. Formulácia "bude značka v krátkom čase opravená" je asi nejaké zaklínadlo, lebo s realitou nemá NIČ spoločné.
14. november 2013

Odpoveď samosprávy

Výmena poškodenej dopravnej značky bola objednaná. Čakáme na dodanie.




Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad
04. december 2013

Odpoveď samosprávy

Značka bola presunutá na stĺp ktorý je vidieť v pozadí. Podnet je vyriešený.

Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania