Mestská plaváreň

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Renáta 19. februára 2018

Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o informáciu, ako dlho ešte novácki vodnopólisti budú trénovať v prievidzskej mestskej plavárni,nakoľko je to veľmi obmedzujúce či už pre verejnosť alebo deti, ktoré musia končiť kurz kvôli nim o niekoľko desiatok minút skôr a niektorým sa kurz plávania úplne zrušil, keďže neboli voľné termíny?

21. február 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za nahlásenie podnetu.

Podnet sme zaslali na objasnenie správcovi plavárne.
Budeme Vás informovať.

Natália Svítková
referent pre podnety obyvateľov
21. február 2018

vigoo vigoo

Významovo slovo "plaváreň" v súvislosti s Prievidzou pôsobí skôr ako hanlivý výraz...smutné, ale pravdivé. Okresné mesto so spádovými obcami á 70 tis obyvateľov a máme tu " 1 záhradný bazén" (slovom jeden) s obmedzeným prístupom, časovými obmedzeniami...ktorý o.i. nespĺňa hygienické normy.
22. február 2018

Albert Chuťka

Das ist hrúza!?
28. február 2018

Odpoveď samosprávy

Aktuálne neexistuje žiadna zmluva na prenájom krytej plavárne vodnopólistami a plaveckými klubmi Nováky a Handlová. Avšak z dôvodu nefunkčnosti plavární v Novákoch a Handlovej, urobilo mesto ústretový krok voči vodnopólistom a prisľúbilo im pomoc. Požiadavka sa týkala mládeže do 15 rokov, ktorí mali dočasne trénovať v mestskej plavárni, kým si kluby vyriešia situáciu na domovských plavárňach. Pôvodne bolo dohodnuté, že takýto režim bude trvať od 17. do 31. decembra 2017.
Na požiadavku obyvateľov, ktorí požadujú navýšenie rozsahu hodín pre verejnosť, preto operatívne reagujeme od budúceho týždňa (10. týždeň) ukončením aktuálne prebiehajúceho mimoriadneho režimu a opätovným navýšením rozsahu hodín pre verejnosť.
Denný rozpis v plavárni je zverejnený na stránke TSMPD.

O tom , že sú krátené kurzy plávania a že boli zrušené plavecké kurzy nemáme žiadnu vedomosť, s najväčšou pravdepodobnosťou ide o nepodloženú informáciu.

Natália Svítková
referent pre podnety obyvateľov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania