Katastrofálna cesta / zničené parkovisko

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
789 23. marca 2018

Dobrý deň, kedy sa dá do poriadku táto cesta respektíve parkovisko? Tieto jamy už mesto asi cca pred rokom dalo dokopy, no stav po roku je ešte horší!!! Prechádzať tade autom je nočná mora nakoľko kvôli malej kapacite parkovacích miest na celej Vnútornej/Súbežnej ulici autá stoja aj na kraji tejto cesty, tak vodiči nemajú inú šancu ako prechádzať cez tieto obrovské jamy a ničiť si svoje autá! Kedy sa to dá do poriadku?
Ďakujem

28. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Mesto Prievidza eviduje množstvo požiadaviek na budovanie a opravy parkovacích miest pri bytových domoch na celom území mesta.

Na základe pridelených finančných prostriedkov pre rok 2018 nie je možná rekonštrukcia parkovacej plochy. Napriek uvedenému, Vás chceme informovať, že v budovaní parkovacích miest v jednotlivých častiach mesta Prievidza, budeme pokračovať aj v nasledujúcom roku. Výber konkrétnej lokality pre budovanie parkovacích stojísk v danom roku prebieha v spolupráci s príslušným Výborovom volebného obvodu.

Žiadosť o rozšírenie parkoviska odporučíme príslušnému Výboru volebného obvodu zaradiť do zoznamu pre nasledujúce obdobie.

Priebežnú údržbu miestnych komunikácii a opravy spevnených plôch menšieho rozsahu budeme riešiť v spolupráci s Technickými službami mesta Prievidza. Z uvedeného dôvodu sme zaradili opravu a odstránenie najväčších nerovností predmetných spevnených plôch v nevyhnutnom rozsahu do zoznamu prác pripravovaných pre realizáciu.

Martin Hammer
Referent výstavby
15. apríl 2018

Lenka Ilčíková

789 prosim ozvite sa mi na [email protected]
17. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dňa 13.4.2018 boli jamy zasypané asfaltovým recyklátom, ktorý bol zhutnený. Riešenie nie je trvalé, nakoľko sa predmetná plocha využíva na pojazd vozidiel na čo nie je uspôsobená. Taktiež využívaniu regulárnej komunikácie bránia odstavené vozidlá.


Roman Bartoš
Vedúci strediska miestnych komunikácii a správy parkovísk
27. február 2019

789

Vnútorná ulica-parkovanie-problémové

Dobrý deň, žiadam o riešenie problému na Vnútornej ulici s parkovaním vozidiel na ceste v križovatke... Nakoľko je v Prievidzi ,,už aj na starom sídlisku,, komplikovaný problém s parkovaním, tak ľudia začali parkovať v križovatke na ceste a tým pádom je tadiaľ komplikovaný prejazd a aj parkovisko, ktoré minulý rok TSMPD opravili (zasypali jamy) tak sú tam opäť... Bolo by vhodné vybudovanie/rozšírenie pôvodných parkovisk pred bytovými domami... Respektíve opäť aspoň vyrovnať jamy na parkovisku, ktoré je na fotke aby bol jednoduchší prejazd cez túto križovatku...
27. február 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
aktualizovaný podnet bol preposlaný samospráve.

Juraj Hurný
[email protected]
25. február 2022

Odpoveď samosprávy

Uvedený úsek komunikácie je zaradený do plánu opráv miestnych komunikácií pre rok 2022.

oddelenie výstavby

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania