Výtlky - parkovisko ul. Makovického

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Janka 09. apríla 2018

Dobrý deň, prosím Vás, urobíte niečo aj s príjazdovou cestou na parkovisko pred bytovými domami na ul. Makovického? Prechádzať tadiaľ 2x denne po rozbitej ceste, dá autu poriadne zabrať. Ďakujem za vyjadrenie.

09. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za nahlásenie podnetu.
O stanovisko a prípadné riešenie požiadame mestskú spoločnosť Technické služby mesta Prievidza s.r.o.

Natália Svítková
Referent pre podnety obyvateľov
09. máj 2018

Janka

Dobrý deň, prešiel už mesiac a zatiaľ sa nič nedeje, výtlkov pribúda. Bolo by vhodné to opraviť. Ďakujem za vyjadrenie.
09. máj 2018

Janka

Dobrý deň, prešiel už mesiac a zatiaľ sa nič nedeje, výtlkov pribúda. Bolo by vhodné to opraviť. Ďakujem za vyjadrenie.
30. máj 2018

Miro

Dobry den, ja by som povedal, ze je najvyssi cas dat celu Makovickeho ulicu kompletne nanovo vyasfaltovat, nielen zalatat vytlky, ktore za rok budu vyzerat rovnako. Technicke sluzby obavam sa tomu velmi nepomozu, lebo to uz nie su len vytlky, ktore staci zasypat ale pokrocila degradacia celej cesty, ako aj prilahlych parkovisk, miestami v plnej sirke takze nie je kam sa vyhnut. Treba sa prist pozriet. .. Konecne sa robi Novackeho, ktora bola podobne v zufalom stave, pred casom sa spravila Na Karasiny, tak dufam, ze nebude trvat vecnost kym sa asfaltovacie stroje dostanu aj za zakrutu na nasu ulicu Chapem, ze je to v porovnani s hl. tahmi menej frekventovana komunikacia, obsluhujuca viacmenej len dva bytove domy, no ten stav je naozaj neunosny. Kazdy kto ma na tejto ulici auto vie o com hovorim.. Neviem ci je v Prievidzi momentalne nejaka ulica, po ktorej prejde porovnatelny pocet aut v horsom stave.
25. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
práce na lokálnych opravách krytu vozovky na Makovického ulici, boli ukončené v 25. týždni. Opravy nemajú charakter definitívnych opráv, jedná sa iba o zabezpečenie zjazdnosti.


Roman Bartoš
Vedúci strediska miestnych komunikácii a správy parkovísk
25. jún 2018

Miro

Je to lepšie ako nič, pár mesiacov to možno vydrží, ale (asi viacerých) obyvateľov Makovického ulice by zaujímal predpokladaný termín definitívnej opravy - kompletnej výmeny asfaltového krytu vozovky a parkovísk.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania