Znekultúrnenie prostredia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Jojo 23. apríla 2018

na jednej strane sa snazime nase mesto zkulturnit, na druhej mame aj priklady znekulturnenia mesta. Toto je jeden znich. Stoji to tu takto uz asi 6 rokov ? a asi aj bude kym ten plot uplne nezhrdzavie a nepadne sam.
Krasna vizitka mesta Prievidze ! A popravde ma ani nezaujima odpoved typu je to sukromny pozemok, lebo clovek je zhrozeny, ked vidi ake pozemky na akych miestach su v sukromnom vlastnictve.

21. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pri obhliadke v 18. týždni t. r. bol pozemok už upravený. Vlastníkovi pozemku sme poslali listom zo dňa 10. 05. 2018 upozornenie, aby pozemok udržiaval v zmysle VZN č. 145/2013 o zdravom životnom prostredí v meste Prievidza a príslušných zákonov.



Božena Bernátová
Referent životného prostredia - ochrana prírody a krajiny

23. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dňa 11.04.2018 stavebný úrad vykonal na predmetnej stavbe štátny stavebný dohľad za prítomnosti zamestnanca OÚ životného prostredia, ktorý povoľoval vodnú stavbu. Investor-stavebník sa vyjadril do Zápisnice zo ŠSD: „...oplotenie stavby zrekonštruujeme do 31.5.2018, zhotovíme fotodokumentáciu a zašleme na stavebný úrad. V realizácii stavby Malá vodná elektráreň budeme pokračovať po vyhotovení technológie, výhľad ukončenia stavby cca rok 2019, podľa umožnenia povodia rieky Nitra.“

Aktuálne je plot opravený a okolie pokosené.

Gizela Búryová
vedúca oddelenia stavebného poriadku
22. august 2018

Jojo

prepacte ale tento akoze plot je vysmech. Co presne ten plot riesi ? Vpodstate nic. Iba to, ze ste snim znicili celkom prijemny dojem z tejto oddychovej casti mesta....je smutne, ze stale sa mesto nevie naucit ako narabat s verejnym priestranstvom...to asi este niekto zije v roku 1948. Prepacte za sarkazmus ale tento pripad si ho zasluzi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania