Mestské komunikácie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Milan 12. mája 2018

Veľa sa hovorí o investovaní do obnovy komunikácii. Viacero ulíc je poopravovaných, natiahnuté sú komplet nové koberce dokonca aj v málo frekventovaných častiach.
Dlhšie obdobie už viacerí čakáme, že sa opravia cesty aj na spomínaných uliciach (lúčna, športová, stavbárov) no doposiaľ sa tak nestalo.
Chcem preto požiadať o zaradenie do zoznamu prioritných obnov, nakoľko tieto ulice sú súčasťou centra mesta, pomerne dosť frekventované a vyhýbať sa jamám, roztrhanému asfaltu a ísť po nich 20km/h je utrpením.
Ďakujem za pochopenie.

15. máj 2018

Maťko

Súhlasím s týmto príspevkom. Napríklad prečo bola medzi prvými opravovaná záhradnícka ulica, ktorá nie je ani v najmenšom tak frekventovaná ako napríklad mariánska? Tam je to samá jama, autá sa musia pred výtlkmi vyhýbať do protismeru.
16. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za nahlásenie podnetu.
Čo sa týka konkrétnych ulíc, tak Športová ulica je plne zjazdná; Ulica stavbárov bola včera, t.j. 15.5.2018 daná do zjazdného stavu a Lúčna ulica je priebežne opravovaná a pripravuje sa jej rekonštrukcia.

Natália Svítková
Referent pre podnety obyvateľov
20. máj 2018

Milan

Dobrý deň,
informácia o rekonštrukcii Lúčnej ulice ma veľmi potešila, viete prosím uviesť v akom časovom horizonte je naplánovaná?
Čo sa týka ulíc Športovej a Stavbárov, pomenovanie "zjazdná" je vcelku úsmevné, nakoľko napr. SUVčkom je zjazdné takmer všetko. Tým naznačujem, že tu nejde o to či je komunikácia zjazdná či nie ale v akom je stave. Foto 3 a 4 sú chodníky na Športovej ulici pri futbalovom štadióne, taktiež ulica Stavbárov je plná jám a zvlnených kopcov asfaltu, skúste si to tadiaľ prejsť a posúďte či je to súce širšieho centra mesta.
Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania