Lavička na ulici Štefana Králika 8

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Milan 06. júna 2018

Poprosili by sme odstrániť lavičku z dôvodu vysedávania mládeže pod našimi oknami. Mládež robí hluk, poškodzuje stromy a zeleň, poškodzujú lavičku a robia neporiadok pričom v blízkosti majú aj koše na odpadky. Keď ich slovne chceme poprosiť, aby využívali tento priestor na oddych a relax, tak nás slovne napádajú vulgarizmami. Mame len jedny nervy a bojíme sa, aby nedošlo aj k fyzickému stretu. Určite sa tento problém dá vyriešiť, a to, že sa lavička presunie na také miesto, kde nebude mať mládež, čo poškodiť. Ďakujeme za pochopenie.

08. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslanie podnetu.

V tomto prípade je potrebné podať si žiadosť o odstránenie lavičky spolu s doloženým súhlasom nájomníkov príslušných vchodov, pričom sa vyžaduje minimálne 80% súhlas nájomníkov, ktorý je nevyhnutnou súčasťou.

Takáto žiadosť nemá predpísanú formu, požadujú sa len podpisy obyvateľov.

Následne je potrebné žiadosť doručiť buď osobne do podateľne MsÚ s určením pre Odbor výstavby MsÚ pani Ing. Beate Drozdovej, prípadne môžete žiadosť so súhlasmi doručiť aj elektronicky na [email protected]

Verím, že Vám toto nasmerovanie pomohlo.


Natália Svítková
Referent pre podnety obyvateľov
18. jún 2018

J.

Dobry den, okolie nevyrusuje len mladez a odpadky( ktore rano po nich zbieraju dochodci), ale aj neumerne hlasna hudba z reproduktorov do vecernych hodin. Odstranenie lavicky, podla nas problem neriesi, uvitali by sme castejsiu navstevu hliadky MsP, nakolko sa jedna naozaj o velky hluk a deti prevazne do 15 rokov, ktore sa tu zdrzuju do neskorych vecernych hodin. V okoli zije vela mladych rodin a dochodcov, ktorych tento problem obtazuje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania