Rozkopávka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Miro 28. augusta 2013

Pred niekoľkými dňami sa na pozemku vedľa Cesty Vl. Clementisa objavila rozkopávka. Majú kompetentní pracovníci mesta informácie o tejto rozkopávke a dohliadnu na to, aby nezostala natrvalo v stave ako je na fotografii ?

05. september 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe nahlásenia podnetu uvedenú rozkopávku preverujeme. Odpoveď a prípadné riešenie predmetného podnetu, ako aj informovanie o ďalšom postupe zabezpečí Oddelenie výstavby a životného prostredia MsÚ.

Michal Ďureje
hovorca mesta
06. september 2013

Martin

To nie je rozkopávka iba tam zahádzali to bahno čo sa tam vytváralo.
06. september 2013

Petra

Ak to je pravda tak si na tom dali naozaj záležať....
23. september 2013

Odpoveď samosprávy

Čakáme na vyjadrenie spoločnosti StVPS, pretože ide pravdepodobne o ich poruchu, ktorá bola nahlásená na základe iného podnetu cez Odkaz pre starostu. Po zaslaní odpovede spracujeme vyjadrenie.

Beata Drozdová
referent životného prostredia MsÚ
07. január 2014

Miroslav

Od pridania podnetu už ubehlo niekoľko mesiacov a doteraz sa nepodarilo zistiť pôvodcu rozkopávky ? To je skutočne taký problém preveriť, aké inžinierske siete vedú uvedeným miestom ? Podľa "kvality" terénnych úprav zrejme ide o rozkopávku Stredoslovenskej vodárenskej prevádzkovej spoločnosti, ktorá po celej Prievidzi zanechala množstvo krtincov, keďže ich nikto nekontroloval. Dopadne aj táto rozkopávka rovnako ?
15. júl 2014

Odpoveď samosprávy

rozkopávky na fotkách z prílohy boli preverené v teréne. Ide o rozkopávky, ktoré realizovala spoločnosť StVPS na sídlisku Kopanice (Ul. Vl. Clementisa a Na Karasiny) a šlo o opravy porúch inžinierskych sietí. Pôvodcu rozkopávky sme znovu vyzvali na úpravu terénu do zodpovedajúceho stavu.

Beata Drozdová
referentka životného prostredia MsÚ
06. júl 2015

Odpoveď samosprávy

V lokalite následne prebiehala rozkopávka zelene v rámci rekonštrukcie verejného osvetlenia, preto sa posunul termín úprav spoločnosťou StVPS, a. s., to však neznamená, že podnet zostal neriešený. Plocha bola upravená do zodpovedajúceho stavu.

Beata Drozdová
Referentka životného prostredia MsÚ
20. november 2015

Odpoveď samosprávy

- Foto v prílohe, rozkopávka je v zodpovedajúcom stave (odpoveď bola zaslaná s fotkou 6. Júla 2015)

Beata Drozdová
Referent pre životné prostredie
Mestský úrad
20. november 2015

Odpoveď samosprávy

K podnetu pridávame aj fotodokumentáciu.

Michal Ďureje
hovorca mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania